Yenişehir’e yeni okul

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Kurtuluş Mahallesi’ne yeni okul yapılıyor.Okul inşaatını gezen Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, inşaatı yapan firma yetkililerinden...

Yenişehir’e yeni okul

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Kurtuluş Mahallesi’ne yeni okul yapılıyor.

Okul inşaatını gezen Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, inşaatı yapan firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Kurtuluş Mahallesi’nde 4 katlı 24 derslik olarak yapılan İlköğretim okulu inşaatının 2018-2019 eğitim öğretim yılına yetişeceği bildirildi.

Seyitoğlu, bölgenin toplu konut bölgesi olduğunu belirterek, “Bu bölgede şiddetle bir okula ihtiyaç vardı. Şimdi bu ihtiyaç giderilecek. Çok mutluyuz. İnşallah 2018-2019 eğitim öğretim döneminde bölgenin ve Yenişehir’in önemli bir eksikliği giderilmiş olacak” dedi.

Başkanı Süleyman Çelik de, okulun bölge için çok önemli olduğunu belirterek, “Bu mahallemizde sadece Sünnetçioğlu Okulu vardı. Ancak bölgemizin nüfusu sürekli arttığından bu bölgede acil bir okula ihtiyaç hasıl oldu. Bunu gideriyor olmaktan son derece mutluyuz. 2018-2019 eğitim öğretim yılına yetişecek olan okulun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER