Pala’dan taşıma sektörüne ziyaret

Taşımacılık alanında görev yapan meslek odaları başkanlarını ziyaret eden İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Mustafa Pala, oda başkanlarından destek aldı. İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Taner Uğuz,...

Pala’dan taşıma sektörüne ziyaret

Taşımacılık alanında görev yapan meslek odaları başkanlarını ziyaret eden İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Mustafa Pala, oda başkanlarından destek aldı. İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Taner Uğuz, “Bütün desteklerimiz Mustafa Pala’nın yanında” dedi.

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Mustafa Pala ve yönetim kurulu üyeleri taşıma sektöründe görev yapan İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Taner Uğuz ile İzmir Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf Odası Başkanı Yıldırım Kaya’yı makamında ziyaret etti. Mustafa Pala ve ekibini misafir etmekten büyük memnuniyet duyduklarını belirten İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Taner Uğuz, “Yönetimiyle birlikte bizleri düşünüp makamımızda ziyaret etmesinden onur duyduk. Hoş geldiler şeref verdiler. Bütün desteklerimiz hemşerimiz ve köylümüz Mustafa Pala’nın yanında. Mustafa Pala ile beraberiz. Aynı köylüyüz, hemşeriyiz, ağabey kardeşiz. Allah yolunu açık etsin. Biz yanındayız. Bizim imza yetkimiz ve temsil hakkımız İzmir Şoförler Odasında. Mesai 17.00’de bitse bile biz Mustafa Pala ile çalışmaya devam edebiliriz. Koordineli çalışır, esnafın yararına çalışmaları birlikte yürütürüz” dedi.

Pala’nın esnaf ile iç içe, 30 yılı aşkın bir meslek yaşamı olduğuna da dikkat çeken Oda Başkanı Uğuz, “Mustafa ağabey çok başarılı bir işadamı. Bu yaşamda basamakları birer birer çıkmış değerli bir ağabeyimiz. Tamircilikten başlayarak dolmuş ve taksi şoförlüğü de yapmıştır. 30 yılı aşkındır İzmir’de taksi sektörünün kalbinin attığı bir işletmeyi şehrimize kazandırdı. Birçok esnafı mal sahibi yaptı. Her zaman esnafın yanında oldu. Canımız ciğerimiz. Esnaf onu benden iyi tanıyor. Diğer şirketlerini ve çocuklarını da yakından tanıyoruz. Her zaman esnafın arkasında destekleyen bir anlayışa sahip olmuşlardır” diye konuştu.

“İktidar yaptıklarını, muhalefet proje anlatır”

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren Başkan Adayı Mustafa Pala ve yönetim kurulu üyeleri, İzmir Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf Odası Başkanı Yıldırım Kaya’yı da makamında ziyaret etti. Borçla devraldığı odayı zaman içinde nasıl geliştirdiğini anlatan Oda Başkanı Kaya, “İktidar makamlarındaki kişiler yaptıklarını anlatır. ‘Yapacağım, yapacağız’ diye konuşma iktidara makamına uygun düşmez. Çünkü esnaf da haklı olarak söyledikleri projeleri bunca yıl neden yapmadıklarını sorar. Yapmak zorunda olunan işler de yarına ertelenip seçim vaadi yapılamaz. Proje iktidara gelmek isteyen muhalefet üyelerine aittir. Yolunuz açık olsun. Başarılı olmanızı diliyorum. Projeleriniz yenilikçi ve esnaf için faydalı. Sizleri çalışmalarınızdan esnafa katkı için verdiğiniz mücadeleden dolayı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER