Taban şampiyon dağcıları ödüllendirdi

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, katıldıkları müsabakalarda dereceler elde eden Belediyespor’un küçük dağcılarını ödüllendirdi.24 Aralık 2017 tarihinde Dağcılık Federasyonu Bursa İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Spor Tırmanış...

Taban şampiyon dağcıları ödüllendirdi

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, katıldıkları müsabakalarda dereceler elde eden Belediyespor’un küçük dağcılarını ödüllendirdi.

24 Aralık 2017 tarihinde Dağcılık Federasyonu Bursa İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Spor Tırmanış İl Şampiyonası’na 27 sporcu ile iştirak eden İnegöl Belediyespor Dağcılık Branşı; 3 altın, 2 gümüş, 4 bronz madalya ve bir 5’incilik alarak en fazla madalya alan kulüp oldu. Turuncu lacivertli ekip, şampiyonada kulüpler sıralamasında 1’inci olurken, bu başarı Belediye Başkanı Alper Taban tarafından da ödüllendirildi.

Başkan Taban, şampiyonada ferdi sıralamalarda dereceye giren 10 sporcuyu antrenörleri ile birlikte encümen salonunda ağırladı. Burada sporcularla bir araya gelip sohbet eden Taban, başarılarının devamını diledi. Taban, “Yavrularımızı almış oldukları başarı karşısında ödüllendirelim, tebrik edelim istedik. İnegöl Belediyesi her alanda çalışmalarına devam ediyor. 8 Kasım 2017 tarihinde yaşanan değişimden sonra bizler göreve geldik. Devlette devamlılık esastır. İşler bir bir yürüyecek. Biz de bunları daha iyi daha işler hale nasıl getiririz, daha verimli hale nasıl getiririz bunun mücadelesini veriyoruz. Bu hizmetleri vatandaşımızın ayağına getirmiş oluyoruz” dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER