Yeni nesil evlerde İtalyan rüzgarı

İzmir’in prestijli projelerinden Aryom Koru bir farklılık daha oluşturarak, sanal örnek daireler yerine bizzat hazırladığı gerçek yeni nesil evlerinde İtalyan ezgili dekorasyon paketlerini alıcıları ile buluşturuyor.Lansmana başlamadan önce...

Yeni nesil evlerde İtalyan rüzgarı

İzmir’in prestijli projelerinden Aryom Koru bir farklılık daha oluşturarak, sanal örnek daireler yerine bizzat hazırladığı gerçek yeni nesil evlerinde İtalyan ezgili dekorasyon paketlerini alıcıları ile buluşturuyor.

Lansmana başlamadan önce talep formu rekorları kıran Aryom Koru’nun ilk etabından sonra merakla beklenen ikinci etabı, A2 Blok’ta birebir dayalı döşeli yeni nesil ev örnekleriyle ziyaretçilerini karşılıyor. İlk etabın satışları hızla devam ederken, ikinci etap için oluşturulan yüzde 25 indirim içeren lansman imkanları kısa bir süreliğine fiyat avantajları sağlıyor.

2018’de teslimi planlanan proje, çam ve dağ kekiği kokusu ile taçlandırılmış doğası ile Gaziemir Çatalkaya Korusu eteklerinde, havalimanına 10, Konak’a 20, Çeşme’ye de 40 dakika mesafede konumlanıyor. Gayrimenkul sektörünün önde gelen yarışmalarından biri olan 2017 Sign of the City’de 156 projeyi geride bırakarak birinci olan proje, “Türkiye’nin En İyi Konut Projesi” ödülünü almaya hak kazanarak, İzmir’e imzasını da atmış oldu. Aldığı ödülle birlikte sadece ev değil, insanlara yeni nesil evleri ile yepyeni bir yaşam konforu sunduklarını ifade eden Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, Sign of the City Awards’da ’En İyi Konut Projesi’ ödülünü almaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirtti.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER