AYTEKİN: MANDIRALARDA SÜT YERİNE DERT SAĞILIYOR

AYTEKİN: MANDIRALARDA SÜT YERİNE DERT SAĞILIYOR

AYTEKİN: MANDIRALARDA SÜT YERİNE DERT SAĞILIYOR

CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Ensar Aytekin, bayramda da boş durmadı. Havran, Burhaniye, Altıeylül, Karesi, Edremit ve Manyas’ta vatandaşla buluşup bayramlaşan Ensar Aytekin, Balıkesir’de ciddi bir değişimin geldiğini belirterek Haziran bizi çağırıyor dedi.

CHP Balıkesir Milletvekili adayı Ensar Aytekin, bayram çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürdü. Havran’da bayramlaşma törenine katılan Aytekin, daha sonra Havran’lı esnafı ziyaret edip bayramlarını tebrik etti. Burada yaptığı açıklamada “Havran’da insanlar bir an evvel seçimin gelmesini bekliyor. Esnafa bayram günü iş yeri açtırmak zorunda kalan sisteme itirazımız var. İnsanlar, geçinemiyor. Ve o yüzden bayram günü dükkanlarını açıyorlar. Bayramın bayram havasında geçmemesinin sebebi ekonomik sıkıntılar. Umut ediyoruz ki Havran’lılar, bu seçimde gereken dersi verecek ve hesap soracak” dedi.

Havran’dan sonra Burhaniye’ye geçen CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Ensar Aytekin, burada ilçe örgütüyle bayramlaştıktan sonra Balıkesir’e geçti.

KİMDEN KORKUYORSUNUZ EY İKTİDAR?

Balıkesir’de il örgütünü ziyaret ettikten sonra, sokağa çıkan Aytekin,  “16 yıldır kurdukları düzende yoksulu daha yoksul, zengini daha zengin yaptılar. Kendileri çaldılar, kendileri oynadılar. Emniyet tedbiri olmadan iktidar partisi Balıkesir’de saha çalışmasına çıkamıyor. Kimden korkuyorsunuz? Oy isteyeceğiniz yurttaşlardan mı? Vatandaş korkudan size ağzını açamıyordu. Artık korkan sizsiniz, vatandaş kararını verdi sandığı bekliyor” ifadelerini kullandı.

NE ADALET VAR NE KALKINMA!

Bayramın ikinci günü Manyas’ta ziyaretlerde bulunan CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Ensar Aytekin, burada hem esnafı hem köyleri ziyaret ederek, parti politikalarını anlattı. Manyas’ta süt üretiminin durma noktasına geldiğine dikkat çeken Aytekin “ mandıralarda süt yerine dert sağılıyor. Köylüyü, yokluğa mahkum edenlerin ne adaleti var ne de kalkınma politikası. Koskoca ovada süt ve süt ürünleri bulmak zorlaşmış. Manyas kendi başına Marmara Bölgesini besleyen bir ilçeyken, bugün kendine zor yeter hale gelmiş. İktidar olduğumuzda süt üreticilerinin alacağı destek ciddi oranda artacak. Litre başına destek vereceğiz. Üretici sütünü yere dökmeyecek. Devlet olarak onların sütünü biz alacak, tüm okullarda çocuklarımıza taze süt vereceğiz. Ve bölgedeki tüm çocuklar bu sütü ücretsiz olarak tüketecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2018, 15:54
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER