Çeşmeli bebekler üşümeyecek

İZMİR (İHA) –Çeşme İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, Çeşme Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri tarafından, yeni doğan bebekler için örülerek hazırlanan giysileri, Çeşme Devlet Hastanesine teslim etti.Çeşme...

Çeşmeli bebekler üşümeyecek

İZMİR (İHA) –Çeşme İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, Çeşme Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri tarafından, yeni doğan bebekler için örülerek hazırlanan giysileri, Çeşme Devlet Hastanesine teslim etti.

Çeşme Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri tarafından yeni doğan bebekler için yünden örülen çeşitli giysi, patik, eldiven, atkı ve bereler, Çeşme Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Eyüp Yıldız ve kursiyerlerle birlikte, Çeşme Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Atıl Birol’a teslim etti.

Çeşme Halk Eğitim Merkezinde eğitim gören 97 kursiyer tarafından yeni doğan bebekler için hazırlanan 130 paket yün giysiyi teslim alan Başhekim Opr. Dr. Atıl Birol, “Kış aylarına girdiğimiz bugünlerde, el emeği, göz nuru bu yün giysiler sayesinde, yeni doğan bebeklerimiz üşümeyecek” dedi. Çeşme Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü de Çeşmeli bebeklerin üşümemesi için katkıda bulunmaktan mutlu olduklarını ifade etti.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER