Ödemişspor’a öğrencilerden moral desteği

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup’ta lider Ödemişspor, ilçedeki özel bir okulun öğrencileri ile buluştu. Okulun konferans salonunda yapılan söyleşide takımın teknik patronu Serol Emlek, ilçenin profesyonel lig hasretini dindireceklerine ilişkin...

Ödemişspor’a öğrencilerden moral desteği

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup’ta lider Ödemişspor, ilçedeki özel bir okulun öğrencileri ile buluştu. Okulun konferans salonunda yapılan söyleşide takımın teknik patronu Serol Emlek, ilçenin profesyonel lig hasretini dindireceklerine ilişkin söz verdi.

Anaokulu’ndan lise öğrencilerine kadar farklı iki gruba ayrı oturum halinde gerçekleşen etkinliğe Ödemişspor Teknik Direktörü Serol Emlek, yardımcı antrenör Cihan Demir, futbolcular Ziya İnday, Samet Sarıkaya ve yabancı oyuncular Alex Kore ile Maxim Şoimu katıldı. Söyleşi öncesi teknik ekip ve futbolcular kurucu temsilcisi Duygu Bıyık, genel müdür İrfan Tuzcu ve öğrencilerle birlikte yemekhanede öğle yemeği yediler. Okul bahçesinde yapılan gösteri maçında da Ödemişspor’un yabancı futbolcuları Alex ve Maxim öğrencilerin ilgi odağı oldu.

Ödemişspor Teknik Direktörü Serol Emlek sporda sevgi ve saygının önemine dikkati çekerek, “Futbolda ve tüm spor dallarında önemli olan sevgi, saygı ve yarışma ruhudur. Maalesef kötü örnekler görüyoruz. Bu konuda en büyük iş yönetimlere düşüyor. Centilmence yarışmayı tamamlamak gerekiyor. Küçük yaşlarda bu olumlu alışkanlıkları kazanmak gerekiyor. Sevgi en büyük anahtardır. Müsabaka her şey değildir. Müsabakalar oynanırken de oynandıktan sonra da sporcular hep arkadaştır. Sporda yenmek de var yenilmek de. Bunu bilerek davranmalıyız” dedi.

Minik öğrenciler yabancı oyuncular Maxim ve Alex’e futbol yaşantılarıyla ilgili sorular sorarken Alex’in tüm soruları Türkçe yanıtlandırması büyük alkış aldı. Futbolcular ve teknik ekip öğrencilere imza verip fotoğraf çektirdi.

Söyleşinin ikinci bölümünde ortaokul ve lise öğrencilerine seslenen futbolcular ve teknik ekip, şampiyonluğa çok yakın olduklarını ifade ederek Ödemişlilere destek çağrısı yaptı.

Söyleşi sonrası Ödemişspor heyetine çiçek sunup teşekkür eden okulun kurucu temsilcisi Duygu Bıyık, Kırmızı-Lacivertliler’e hafta sonu oynanacak Torbalı maçında başarılar diledi. Bu renkli organizasyon için yöneticilere teşekkür eden teknik direktör Serol Emlek, öğrencilerin gösterdiği ilgi ve sevginin kendilerine Torbalı maçı öncesinde büyük moral verdiğini söyledi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER