Suat Kaya: "Emin adımlarla hedefimize ilerliyoruz"

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta lider durumda bulunan Menemen Belediyespor’un teknik direktörü Suat Kaya, "Son 3 maçtır bir seri yakaladık.

Suat Kaya: "Emin adımlarla hedefimize ilerliyoruz"

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta lider durumda bulunan Menemen Belediyespor’un teknik direktörü Suat Kaya, "Son 3 maçtır bir seri yakaladık. Bu seriyi sürdürmek istiyoruz. Emin adımlarla hedefimize gidiyoruz" dedi.

Menemen Belediyespor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta alınan 5-1’lik Bucaspor galibiyetinin ardından bu hafta Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek. 3 maçlık bir galibiyet serisi yakaladıklarını hatırlatan Menemen Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya, ligde artık her maçın zor olduğunu ifade etti.

"Her maçı ciddiye alarak devam ediyoruz"

Emin adımlarla ilerlediklerini belirten Kaya, "Bu maçta da Etimesgut hiç küçümsediğimiz bir takım değil. Şu an için bir sakat oyuncumuz var, Mustafa Şen aramızda olamayacak. Onun dışındın her şey iyi gidiyor. Hedefe kilitlenmiş durumda emin adımlarla ilerliyoruz. Her maçı ciddiye alarak yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

"3 maçlık seriyi sürdürmek istiyoruz"

Suat Kaya, ligde lider durumda olduklarını söyleyerek, "Ligin ilk yarısında güzel bir çıkış yaptık. Son 3 maçtır da bir seri yakaladık. Bu seriyi sürdürmek istiyoruz. Fikstür avantajı bizde olarak görünüyor ama biz oynayacağımız 2 maçı da kolay görmüyoruz. Bu ciddiyeti oyuncularımıza da bunu aşılamaya çalışıyoruz. Hedefimiz belli" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2017, 16:22
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER