Tuncay Kılıç fırtınası

 CUMHUR İTTİFAKI EDREMİT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AV. TUNCAY KILIÇ:

- “EDREMİT, CUMHUR İTTİFAKINA GÜVENİYOR”

- “EDREMİT’İN HİZMETKARIYIM”

AK Parti ve MHP’nin ortaklığıyla kurulan Cumhur İttifakı’nın Edremit Belediye Başkan Adayı Av. Tuncay Kılıç, Edremit’e hizmet etmekten onur ve mutluluk duyduğunu ifade ederek, Edremit halkının Cumhur İttifakına güvendiğine dikkat çekti.

Edremit halkı ve tatilcilerin hak ettikleri hizmetlere yeniden kavuşabilmeleri için yollara düşen, Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Av. Tuncay Kılıç, kalıcı hizmetler bıraktığı ilçe halkı tarafından, gittiği her mahallede “Efsane geri döndü” sözleriyle karşılanıyor. Her alanda Edremit’in adını ülke çapında duyurmayı başaran Tuncay Kılıç, gönüllere girerek gitmedik kapı, sıkmadık el bırakmıyor. Cumhur İttifakının gücüyle Edremit'e çok sayıda sürpriz yatırımlar getireceklerini vaat eden Kılıç, mahalle merkezlerinde kurulan seçim çalışma bürolarını ve esnafı ziyaret etmeye devam ediyor. Bazıları tamamlanan ve bazıları da tamamlanma aşamasında olan seçim çalışma büroları, Cumhur İttifakı destekçilerini, siyasi parti mensuplarını ve vatandaşları bir araya getiriyor.

Cumhur İttifakı’nı, karşılaştığı her insana anlatan ve kendisine iletilen soru, istek ve önerileri kaydeden Kılıç, tüm sıkıntıların sonlandırılacağını ifade etti. Kılıç, Edremit Ülkü Ocakları İlçe Teşkilatı Başkanlığı tarafından, Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun vefatının 4. yıl dönümü için düzenlenen pilav ve ayran hayrına da katıldı. Kılıç, MHP Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Kabaklı ve Edremit Ülkü Ocakları İlçe Teşkilatı Başkanı Saim Gürkan Çetin ile birlikte kepçeyi eline alarak vatandaşlara pilav dağıttı. Ülkü Ocakları mensupları, daha sonra Cumhuriyet Meydanı’na giderek 

Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Av. Tuncay Kılıç ve beraberindeki siyasi parti mensupları, seçim çalışma bürolarına giderek çalışmalara destek verdi. Özellikle Altınoluk, Akçay ve Zeytinli mahallelerinde vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi gösterileriyle karşılaşan Kılıç, “Biz Edremit’i karşılıksız sevdik. Önceki dönemki başkanlık yıllarımızda Edremit’e kazandırdığımız kalıcı yatırımları ve binlerce hizmetimizi bilenler bilir. O dönemleri yaşayan halkımız geçmişi unutmuyor ve bizlere sevgi ve özlem dolu gözlerle bakıyor. Cumhur İttifakını destekliyor. Edremit’in yeniden hak ettiği hizmetleri alabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ediyor. Şahsıma bu teveccühü gösteren, sevgi gösterilerinde bulunan, gönüllerimiz bir olan halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Hiç kimsenin yüzünü kara çıkartmayacağız Allah’ın izni ile. Şimdi eskisinden daha güçlü geliyoruz. Cumhur İttifakı ile geliyoruz. Ben hiçbir zaman yapamayacağım hizmetleri vaat etmedim. Ama yarım bıraktığım hizmetleri ve yatırımları da tamamlama fırsatı buldum. Hatta çok daha fazlasını yapabilecek olanaklara sahip olacağız. Gittiğimiz her mahallede farklı farklı istek, şikayet ve öneriler ile karşılaşıyoruz ve bunları not ediyoruz. Hepsini çözeceğiz. Gönlünüz rahat olsun Edremit halkı. Az kaldı. Edremit’i çok daha aydınlık günler bekliyor” dedi.

Av. Tuncay Kılıç, Edremit ilçe merkezindeki bir işletmenin salonunda düzenlenen fotoğraf sergisine de katıldı. Fotoğraf Sanatçısı Haşmet Demirbil tarafından hazırlanan “Fidandan Sofraya Zeytin” isimli, zeytinciliği anlatan fotoğraflar beğeni topladı. Demirbil, sergiyi gezen Tuncay Kılıç’a fotoğraflar ile ilgili açıklamalar yapıp, Sanatçı Tankut Öktem’in kitabını hediye etti. Kılıç, sanata ve sanatçıya Edremit’in her zaman sahip çıktığını ve Edremit Belediyesi’nin de bundan sonra gereken ilgi ve desteği vereceğini söyledi.

YORUM EKLE