Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Lisesi'nin 1969 yılı 6-Fen mezunları geleneksel buluşma yemeğinde bir araya geldiler.
Her biri işadamı, muhasebeci, yazar, siyasetçi gibi farklı mesleklere atılan 50'lik delikanlı ve genç kızlar yemek boyu anılarını tazelediler. 1969 yılı Ayvalık Lisesi mezunları, geleneksel hale getirdikleri yemekte bir araya geldiler. 6-Fen sınıfının 17 öğrencisinden 12'sinin aksatmadan katıldığı yemekte 'eskimeyen dostlar' hasret giderip, anıların tazelediler. Hüseyin Güven, Salih Ezer, M. Timur Okan, Bülent Çakır, Metin Aybar, Hatice Kendigelen, Esin Çelik Bozoğlu, Mihriban Nurtuna, Ferda İzbudak, Mustafa Uzuncuk, Ali Nazım Sözer ve Kaya Timuçin'den oluşan 6-Fen'ciler tekrar birarada olmanın keyfini yaşadılar.
41 YIL SONRA BİR ARAYA GELDİLER
Yayınlanma :
10.06.2010 22:50
Güncelleme :
10.06.2010 22:50


Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz:
- Facebook: Körfezde Haber
- Facebook: Balıkesir Körfezde Haber
- Facebook Grubu: Körfezde Haber
- Twitter: Körfezde Haber
- Instagram: Körfezde Haber
- Facebook: Körfezde Haber Ajansı
- YouTube: Körfezde Haber TR
Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta.
Körfezde Haber - Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: