Altıeylül İlmek İlmek İşleniyor

Altıeylül İlmek İlmek İşleniyor

Altıeylül Belediyesinin üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Son 3 yılda 1 milyon 85 bin metrekare kilitli parke taşı çalışması gerçekleştiren Altıeylül Belediyesi ilçeyi ilmek ilmek işliyor. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı: “Vatandaşlarımızın daha konforlu bir ortamda yaşamaları için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.” Dedi.

Bunun yanında Altıeylül Belediyesi tarafından son 3 yılda 70 bin metre bordür, 364 bin metre yol alt yapı çalışması, 28 km sıcak asfalt, çalışması yapıldı. Birçok mahallede ise beton kilit parke taşı işlemi tamamlanırken, ihtiyaç olan mahallelerde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Hemşerilerimizin Mutluluğu İçin Çalışıyoruz

Altı eylül Belediyesinin kurulduğu günden bu yana yaklaşık 2 milyon metrekareden fazla kilitli parke taşının Altı eylül ile buluştuğunu söyleyen Başkan Avcı: 94 mahallemizde yaşayan vatandaşlarımıza aynı kalitede hizmet götürme gayretindeyiz. Vatandaşlarımızın daha konforlu bir ortamda yaşamaları için çalışmalarımızı sürdürüyor, bu doğrultuda 2023 yılında yeni yapacağımız ihalelerle yol sorunlarını büyük ölçüde çözmek istiyoruz. Dedi.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN AVCI’YA TEŞEKKÜR

Altıeylül Belediyesinin yürüttüğü çalışmalar dolayısıyla duydukları memnuniyeti ifade eden Altıeylül sakinleri Başkan Avcı’ya ve Altıeylül Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2022, 12:22

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160