“Milletimizin Gönlünden Bizi Kesip Atamazsınız”

Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı: “Seçim afişlerimizi kesip atabilirsiniz ancak milletimizin gönlünden bizi kesip atamazsınız.”

“Milletimizin Gönlünden Bizi Kesip Atamazsınız”

Balıkesir’de ikinci bir tarihi yazmak için gece gündüz demeden; yaşlısıyla, genciyle 7’den 70’e herkesin gönlüne taht kurmuş Altıeylül’ün çalışkan, cefakâr, sosyal belediyecilik ile eser belediyeciliğini Altıeylül’e kazandırdıklarıyla kanıtlayan ve Altıeylüllü vatandaşların sevgisini kazanan Hasan Avcı 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Her gittiği yerde sevgi gösterileriyle karşılanan Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’ya destek gün geçtikçe ÇIĞ GİBİ artmaya devam ediyor.

MAŞALAR İŞ BAŞINDA

Bağımsız çıkmış olduğu yolda ÇIĞ GİBİ büyüyen ve arkasına almış olduğu destekle Altıeylül’de destan yazacak olan Hasan Avcı’ya gün geçmiyor ki saldırı olmasın. Korku dağları sarmış olsa gerek bazı kesimler maşaları vasıtasıyla hırsız gibi gecenin karanlığında Hasan Avcı’nın seçim afişlerine, bilboardlarına ve diğer reklam çalışmalarına saldırı düzenliyor.

VATANDAŞLAR CEVABI VERMİŞ “İKİNCİ DESTANI HASAN AVCI YAZACAK”

Bu şekilde seçim çalışması yapan kim ya da kimler ise vatandaşlar tarafından da büyük tepkiyle karşılanıyor. Altıeylüllü vatandaşlar, “Geçtiğimiz seçim çalışmalarında Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, ‘Ben Büyükşehir’e değil Altıeylül’e adayım. Bu korku niye?’ diye sormuştu. Altıeylüllü vatandaşlar olarak biz cevabı verelim. Tarih tekrar tekerrür edecek. Ve ikinci destanı Hasan Avcı yazacak”dedi.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER