Ayvalık Belediyesi’nden Altınova’da Hızlı ve Etkili Yol Çalışması
Ayvalık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Altınova’da yaz sezonu yoğunlaşmadan önce yol yapım çalışmalarını kısa sürede tamamladı.
Ayvalık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Altınova’da yürütülen yol yapım çalışmalarını kısa sürede tamamladı. Yaz sezonunun yoğunluğu başlamadan önce tamamlanan çalışmalar, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin tarafından yerinde incelendi.
Başkan Mesut Ergin, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde 5.200 metrekare kilit parke taşı ve 860 metre bordür döşendiğini belirtti. Ayrıca, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Mezarlık yolunda başlatılıp kısa sürede tamamlanan çalışmalar kapsamında 3.500 metrekare kilit taşı ve 2.600 metre bordür döşendiğini söyledi.
Başkan Mesut Ergin, “Altınova hizmet binamızda yaptığımız haftalık olağan değerlendirmelerin ardından, tamamlanan ve devam eden projelerimizi yerinde inceledik, çalışmalarımız hakkında bilgi aldık. Altınova’da yol yapım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Vatandaşlarımızın sıklıkla kullandığı yeni pazaryeri karşısından başlayan M. Fevzi Çakmak Caddemizi kilit parke taş yola kavuşturduk. Kabristanda yaptığımız yol çalışmaları bayramdan önce tamamlandı ve ziyaret eden vatandaşlarımızın memnuniyetini kazandı. Gece pazarı kültürünün daha modern ve kullanışlı şartlarda yaşatılması bizim için önemli, esnaf ve vatandaşlarımız için en iyisini yapmaya çalışıyoruz, çalışmalar hızla devam ediyor” dedi.
Her çalışmanın, vatandaşların mutluluğu ve huzuru için yapıldığını hatırlatan Başkan Mesut Ergin, “Okulların kapanmasıyla birlikte bölgede yoğunluk yaşanacağını öngördük. Bu nedenle ekiplerimiz, vatandaşlarımızın çalışmalar sırasında mağdur olmaması için gece gündüz demeden özveriyle çalıştı. Her iki yolda yapılan çalışmalarda toplamda 8 700 metrekare kilit taşı ve 3460 metre bordür kullanıldı. Altınova’da yaşayan vatandaşlarımız yeni yapılan yolları keyifli kullansınlar” diye konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: