Zülal’i öldüren cinayet zanlısı, neden tartıştıklarını hatırlamadığını söyledi

İzmir’in Bornova ilçesinde, bir gün önce tanıştığı Zülal Tütüncü’yü öldüren Günhan Ö. polise verdiği ifadesinde, "Eğlenirken tanıştık. Gece saat ikiye kadar birlikte alkol aldık. Daha sonra Bornova’daki evime gittik. Aramızda...

Zülal’i öldüren cinayet zanlısı, neden tartıştıklarını hatırlamadığını söyledi

İzmir’in Bornova ilçesinde, bir gün önce tanıştığı Zülal Tütüncü’yü öldüren Günhan Ö. polise verdiği ifadesinde, "Eğlenirken tanıştık. Gece saat ikiye kadar birlikte alkol aldık. Daha sonra Bornova’daki evime gittik. Aramızda tartışma çıktı. Kaygı bozukluğu rahatsızlığım olduğu için tedavi görüyorum. Kullandığım ilaçlar ve alkolün etkisiyle neden tartıştığımızı bile hatırlamıyorum, çok pişmanım" dediği öğrenildi.

Olay, geçtiğimiz gün saat 06.00 sıralarında, İnönü Mahallesi Şehit Mustafa Caddesi’ndeki evde meydana geldi. Özel bir üniversitenin Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü’nde okuyan ve tek başına yaşayan Günhan Ö., iddiaya göre bir gün önce tanıştığı üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Zülal Tütüncü ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile Günhan Ö., Tütüncü’yü bıçakla öldürdü. Günhan Ö., 155 Polis İmdat Hattı’nı arayarak cinayet işlediğini belirtip adresini verdi. İhbar üzerine eve giden polis, kapıyı açan olmayınca çilingir yardımı ile eve girdi. Polis evde Zülal Tütüncü’nün cesedini buldu. Polis ekipleri, ev çevresinde araştırma yaparken, Günhan Ö.’yü yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli Günhan Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Polisteki ifadesi ortaya çıkan Günhan Ö.’nün, "Olay gecesi barda eğlenirken tanıştık. Gece saat ikiye kadar birlikte alkol aldık. Daha sonra Bornova’daki evime gittik. Aramızda tartışma çıktı. Kaygı bozukluğu rahatsızlığım olduğu için tedavi görüyorum. Kullandığım ilaçlar ve alkolün etkisiyle neden tartıştığımızı bile hatırlamıyorum, çok pişmanım" dediği öğrenildi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER