Ayvalık İYİ Parti’den depremzedelere bir kamyon insani destek

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ile Elbistan ilçelerinde 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerden zarar gören vatandaşlar için Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, İYİ Parti İlçe Başkanlığı tarafından bir kamyon dolusu insani yardım afet bölgesine gönderildi.

Ayvalık İYİ Parti’den depremzedelere bir kamyon insani destek

İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanı Gülten Sütçüoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada, “Teşkilatımızda toplanan bir kamyon dolusu bebek bezi, gıda, bebek maması, hijyen malzemeleri ve kılık kıyafetten oluşan bir kamyon dolusu yardım malzemesini İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığımıza gönderdik. Yardımlar Balıkesir’de il başkanlığımı tarafından kiralanan tırlarla deprem bölgesine gitmek üzere yola çıktı” dedi.

İki gündür kendileriyle birlikte üstün gayret gösteren gençlere ve partisinin yönetim kuruluyla imkanları doğrultusunda ihtiyaç malzemelerini kendilerine ulaştıran partililer ve duyarlı Ayvalık halkımıza teşekkür eden Başkan Sütçüoğlu, “İYİ’lik bulaşıcıdır. Gün birlik olma ve dayanışma günü. Allah’ım milletimize böyle acıları bir daha yaşatmasın” temennilerinde bulundu.

(Suat Salgın)

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2023, 12:21

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER