“Ayvalık” Olayı Böyle  Düğün  Görmedi

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde kurdukları Türkiye’nin sayılı et entegre tesisinde ürettikleri et ve et ürünlerini; Balıkesir merkez, Bursa, İstanbul, İzmir, Eskişehir, Ayvalık, Edremit, Bandırma’da hizmete soktukları şubelerle binlerce tüketicinin sofrasına ulaştıran Aydeniz Et’in sahipleri Yusuf Yalçın ve hayırsever eşi Özlem Yalçın, üç çocuklarından biri olan Pars’ı muhteşem bir düğünle sünnet ettirdi.

 “Ayvalık” Olayı Böyle  Düğün  Görmedi

Ayvalık’ın en güzel ve en nezih mekânlarından Aşiyan Restoran’da gerçekleşen sünnet düğününde; Türkiye’nin en ünlü müzisyenleri sihirli klarnetiyle gönüllere seslenen Hüsnü Şenlendirici ile sahnelerin emektar darbukatörü Balık Ayhan sahne aldı.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri; Merih Arslan, Dilek Saraçoğlu, bölgenin tanınmış işadamları, esnaflar, Balıkesirli gazeteciler, Aydeniz Et idare heyeti, çalışanları, Yalçın Ailesi’nin akrabaları ve ilçenin tanınmış simalarından oluşan seçkin konukların katıldığı düğünde, zeybek grubunun yöresel kıyafetlerle sundukları halk dansları da geceye renk kattı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın’ın telgraf göndererek Yalçın Ailesi’nin kutladığı düğün de Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz de çiçek gönderdiği gözlendi. Hiçbir masraftan kaçınılmayan düğünde, davetlilere zengin bir menüden oluşan yiyecek ve içecekler ikram edildi. Davetlilerin çocukları için özel bir eğlence parkurunun oluşturulduğu düğünde, Özlem ve Yusuf Yalçın’ın biricik oğulları Pars ise tüm gece arkadaşlarıyla oyunlar oynayarak gecenin tadını çıkardı. Dev sanatçılar Hüsnü Şenlendirici ve Balık Ayhan, tüm davetliler gibi o yoğunlukta ikram servisini yapmaya çalışan mutfak görevlilerini bile coşturmayı başardı. Gecenin kahramanı Pars’ın zarif annesi Özlem Yalçın, kendileri için çok özel düğün organizasyonunda Yalçın Ailesi’ni yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160