Ayvalık Ticaret Odası’nın yeni yönetimi belirlendi

Ayvalık ilçesinde, geçtiğimiz 2 Ekim’de yapılan Ticaret Odası’nın İnşaat Mühendisi Ali Uçar öncülüğünde kazanan mavi liste ilk toplantısını yaparak ATO’nun yeni yönetim kurulunu belirledi.

Ayvalık Ticaret Odası’nın yeni yönetimi belirlendi

Ayvalık Ticaret Odası konferans salonunda gerçekleşen toplantıda yapılan seçimlerde; Ali Uçar odanın resmen başkanı seçilirken, ATO yönetimi ise; Mehmet Babayiğit, Osman Özdoğan, Gizem Er Aytan,  İbrahim Ulaş, Mehmet Çokkorkmaz ve Halil Aykut isimlerinden oluştu. Yönetim kurulu yedek üyeleri ise; Mustafa Kürlek, Namık Zafer, Ahmet Darbuka, Hüseyin Gün, Mehmet Beşir Eminoğlu ve Ekrem Yeğin olarak belirlendi.

Ayvalık Ticaret Odası’nın Denetim Kurulu üyeliklerine ise; Serkan Gülsever, Hayrettin Bulut ve Levent Billurcu seçildi.

Öte yandan Ayvalık Ticaret Odası Meclis Başkanlığı’na Suat Akın, başkan yardımcılığına ise Sedat Aktaş ve kâtip üyeliğe ise Mustafa Kürlek getirildi.

Ayvalık Ticaret Odası’nın yeni Başkanı Ali Uçar yaptığı ilk açıklamada, 2 Ekim’de yapılan seçimlerin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek, “Seçim sonuçları açıklandığı anda da söylediğim gibi, bu sürecin sonunda, her ne olursa olsun kazananın Ayvalık ve Ayvalık Ticaret Odasının üyeleri olması yönünde tüm bilgi, birikim ve enerjimizi, tüm çalışma arkadaşlarım ile birlikte harcayacağımızdan emin olabilirsiniz” dedi.

Ayvalık Ticaret Odası’nın gelecek yıl 100 yaşına gireceğini hatırlatan Ali Uçar, “TOBB bünyesi altındaki en seçkin, en önemli kurumlardan bir tanesi olan odamızı, önümüzdeki görev dönemimiz içinde sevgi, saygı, birlik ve beraberlik ortamında daha iyi noktalara taşımak, bu birlik ve beraberlikten alacağımız gücü ve enerjiyi en iyi şekilde Ayvalık ve Ayvalık ticari yaşamının kalkınması, üyelerimizin ve önem verdiğimiz değerlerimizin geliştirilmesi amacı ile kullanmamız gerektiğini tüm ekip olarak aklımızdan çıkarmayacağız. Geniş bir katılım ile yapmış olduğumuz seçimin sonuçlarının, vermiş olduğu mesajı,  tüm çalışma arkadaşlarım ile birlikte almış bulunmaktayız. Çok değerli oda üyelerimizin vermiş oldukları büyük desteğin, bizlere büyük sorumluluklar yüklediğinin bilincindeyiz. Seçim süreci içinde, kısa vadede ve öncelikli yapılmasını düşündüğümüz çalışma ve projelerin bir kısmını paylaşmış bulunmaktayız. Bu süreç içinde değerli arkadaşlarım ile yapmış olduğumuz toplantı, söyleşi ve yazışmalarda, kendilerinin birikim, tecrübe ve enerjilerinden, birlik, beraberlik ve ortak aklı kullanarak, daha nice çalışmaları ve projeleri ortaya koyabileceğimize ve gerçekleştirebileceğimize inancım sonsuzdur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün de dediği gibi büyük işler, önemli atılımlar; ancak birlikte çalışma ile elde edebilir. Birleşmek başlangıçtır, birliği sürdürmek gelişmedir, birlikte çalışmak başarıdır” ifadelerini kullandı.

Başkan Uçar yaptığı açıklamada, “Bu seçim süreci içinde Ayvalık ve Ayvalık Ticaret Odası için çaba sarf eden, çalışan, katkı veren tüm değerli Ayvalık Ticaret Odası üyeleri ile Ayvalık’ ta yaşayanlara, seçim sürecinde çok büyük gayret ve çaba gösteren siz çalışma arkadaşlarıma, Ayvalık Ticaret Odası meclis, yönetim, denetim ve komitelerinde görev almak üzere gönüllü olan,  seçilen tüm değerli şahıs ve şirket temsilcilerine, kardeşlerime, arkadaşlarıma, ağabeylerime çok teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. Sizlerin desteğiyle, tüm güçlükleri birlikte aşacağımıza inanıyorum. Yüce yaratan hepimizin yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.

(Suat Salgın)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER