AYVALIK’TA EMRAH OĞUZ OKUL ARKADAŞLARINI YASA BOĞDU

 AYVALIK’TA EMRAH OĞUZ OKUL ARKADAŞLARINI YASA BOĞDU

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ticaret Meslek Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerinden Emrah Oğuz’un yakalandığı amansız hastalığa yenik düşmesi başta okul idaresi olmak üzere öğretmenleri ve arkadaşlarını yasa boğdu.
  Ayvalık’ta Lale Adası’nda bulunan Ticaret Meslek Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi 12. sınıf öğrencisi Emrah Oğuz’un, Temmuz ayından bu yana yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü İzmir-Ege Üniversitesi Hastanesinde önceki akşam hayatını kaybetmesi başta ailesi olmak üzere, okulunda da büyük bir üzüntüyle karşılandı. Geçtiğimiz yaz okullar tatildeyken okul harçlığını çıkartmak için çalıştığı Bodrum’da, sırtındaki ağrı nedeniyle bir sağlık merkezine başvuran 17 yaşındaki Emrah Oğuz’a lenf kanseri teşhisi konuldu.
  Öğretmen bir anne ile serbest meslek erbabı bir babanın oğlu olduğu öğrenilen Oğuz’a kanser tanısının konulmasının ardından uzun soluklu tedavi programı uygulandı. Tedavisi süresince çok sevdiği okulu ve arkadaşlarından uzak kalan talihsiz gencin, okulunun ve arkadaşlarının özlemiyle yanıp tutuşarak önceki akşam yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.
  Emrah Oğuz’un cenazesi bugün, memleketi olan Balıkesir’in merkez köylerinden Bahçedere köyüne götürülerek defnedildi. 17 yaşındaki gencin hayatını kaybetmesi okulunda da büyük bir hüzünle karşılandı. Ayvalık Ticaret Meslek Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde Konaklama ve Seyahat Hizmetleri bölümünün Ön Büro 12-A sınıfı öğrencisi olan Emrah Oğuz’un sınıf arkadaşları, önceki gün Oğuz’un oturduğu sırasına fotoğrafını koyarak çiçeklerle donattı.
 
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR VEKİLİ TÜMEN YASLI OKULU ZİYARET ETTİ ACILARINA ORTAK OLDU
  Öğrencilerin arkadaşlarını kaybetmesinin üzüntüsüne okul idaresi ve öğretmenlerinin de ortak olduğu gözlenirken, okulu ziyaret eden Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Tümen, Emrah Oğuz’un hayatını kaybetmesinin derin hüznünü yaşayan okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilere başsağlığı diledi.
  Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aydın ve Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant’ın da taziyelerini ileten Ali Tümen, daha sonra Okul Müdürü Sadettin Sagit’in odasında acılı aileyi telefonla arayarak başsağlığı diledi. Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Tümen’in okuldan ayrılmasının ardından okul girişine lenf kanseri hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden talihsiz genç, Emrah Oğuz için bir anma köşesi hazırlayan sınıf arkadaşlarının hıçkıra hıçkıra ağlayışları ve yaşadıkları derin hüzün görenlerin yüreklerini dağladı.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2012, 20:04
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER