AYVALIKLI ATLETLERDEN 8 MADALYA

AYVALIKLI ATLETLERDEN 8 MADALYA

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin sesini katıldıkları yurt içi ve yurt dışı atletizm şampiyonlarında başarıyla duyuran Ayvalıklı Atletler, geçtiğimiz günlerde İzmir’de Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Yürüyüş Deneme Yarışlarından ilçeye 8 madalya ile döndü.
  İzmir’deki şampiyonaların, Büyük Erkekler 10.000 Metre Kategorisinde, Ayvalık Atletizm Kulübü sporcusu Özgür Ozan Pamuk 3. olarak bronz madalya kazanırken, aynı kategoride Salih Gül’de 4. olmayı başardı. Şampiyonada; Genç Erkekler 10.000 Metre kategorisinde, Şahin Şenoduncu 1. olarak altın madalya, 2. olan Mert Atlı ise; 2. olarak gümüş madalya kazanma başarısını elde ettiler. Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından İzmir’de düzenlenen Yürüyüş Deneme Yarışmalarında; Yıldız Erkekler 5.000 Metre kategorisinde, Muratcan Karapınar 1.olup, altın madalya, aynı yarışmada Süleyman Gül’de 2. olarak gümüş madalya kazandı.
  16 Yaş altı A 3.000 Metre kategorisinde, Burak Yazıcı 3. olarak bronz madalya kazanırken, aynı kategoride yarışan takım arkadaşı Ramazan Aras ise 4. oldu. 16 Yaş altı B 3.000 Metre kategorisinde ise; Doğukan Bozkurt 1. olarak altın madalya kazanırken, Büyük Bayanlar 10.000 Metre kategorisinde de Helin Yavuz 2. olarak gümüş madalya elde etti.
 
SPORCULARIN ASIL HEDEFİ MALATYA
  İzmir’de yapılan deneme yarışmalarında Ayvalık Atletizm Kulübü 3 Altın, 3 Gümüş ve 2 Bronz madalya ile yarışmayı tamamladı. Federasyonca düzenlenen Yürüyüş Deneme Yarışmalarının ikinci etabının  4 Mart 2011 tarihinde Malatya’da yapılacağı kaydedilirken, burada yapılacak olan yarışmalarda her kategoride ilk iki dereceye giren sporcunun Milli Takıma girmeye hak kazanarak, Türkiye’yi yut dışında yapılacak şampiyonalarda temsil edeceği belirtiliyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2012, 22:12
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER