Ayvalıklı off roadcılardan 80’li yıllar gecesi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Off Road Doğa ve Spor Sporları Kulübü (AYVOFF) tarafından ilginç bir etkinliğe imza atıldı.

Ayvalıklı off roadcılardan 80’li yıllar gecesi

Kurulduğu 2016 yılından bu yana ilçede otomobil sporları alanında elde ettikleri başarılar ve beraberinde ürettikleri sosyal amaçlı projeleri hayata geçirmesiyle dikkatleri üzerinde toplayan AYVOFF bu kez de; üyelerini ve takipçilerini 1980’li yıllara götüren ilginç bir geceyle gündeme geldi.

Ayvalıkoff roadcılar tarafından ilçenin Mutluköy Mahallesindeki Nostalji tesislerinde düzenlenen 80’li yıllar gecesine katılan yaklaşık 100 kişi 80’li yıllara ait kıyafetlerle katılımcıları adeta o yıllara geri götürdü.

80’li yılların unutulmaz şarkılarının eşliğinde gönüllerince eğlenen Ayvalıklı off roadcılar birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediler.

Kulübe destek verenlere teşekkür belgelerinin de verildiği gece ile ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan AYVOOF Başkanı İbrahim Dinç, öncelikli hedeflerinin otomobil sporlarını bölge halkına sevdirebilmek ve off road heyecanını gelecek kuşaklara aktarabilmek olduğunu söyledi.

Ayvalık’ta engellilere bile off road yaptırarak, çamurlu ve zor parkurlarda engelli çocukların bu heyecanı tadabilmesini sağlamaya çalıştıklarını da hatırlatan Başkan Dinç, “Yaşamın güzelliklerini ve tüm renklerini insanlarımıza aktarabilmek gibi önemli bir misyonu üstlendiğimize inanıyoruz. Bu nedenle de düzenlediğimiz etkinliklerle üyelerimize yaşama sevincini, hayata bağlılığı, birlik ve beraberli duygularıyla ortaya çıkan kardeşlik hislerini paylaşabilmek bizlere inanılmaz bir keyif veriyor. Bu akşam düzenlediğimiz etkinlikte tüm bunların bir parçası zaten. Bu tür etkinliklerimiz durmak bilmeden sürecektir. Bizimle bunları paylaşmak isteyen herkese kapılarımız açıktır. Tüm doğa ve motor sporlarına gönül veren insanlarımızı kulübüme bekliyoruz. Bu anlamda kayıtlarımız da sürmektedir” diye konuştu.

(Suat Salgın)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER