Ayvalık’ta CHP’den ÖBEK çalışması

Ayvalık’ta CHP’den ÖBEK çalışması

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı ve il yönetiminin de katıldığı bir çalışmayla 150 Evler Mahallesi’ndeki yaklaşık 500 ev ziyaret edilerek, vatandaşların beklenti ve önerileri dinlenildi.

Ayvalık’ta; CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, CHP’li il yöneticileri; Filiz Yavuz, Ülker Demir, Nail Karabacakoğlu, Hüseyin Yenitürk, Kadın Kolları Genel Merkez MYK Üyesi Hürmüz Avcı, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pınar Yahşi’nin de katımıyla yapılan çalışma; CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Şule Bağdatlı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Çalışmada; Altınova eski Belediye Başkanı Asım Sürer ve partililerde hazır bulundu.

“10 Numara Saha Çalışması” ismi verilen çalışma çerçevesinde, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı ve ilçe yöneticilerinin 150 Evler Mahallesi’nde belirlediği evlerde ikamet eden vatandaşlara yönelik olarak yapıldı.

Ayvalık Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılan adres değişiklileri nedeniyle, ziyaret edilecek vatandaşların adresleri 150 Evler Mahallesi Muhtarı Halil Koşvar’dan netleştirilerek başladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla yurt genelinde yürütülen; er partilinin mahalle ve sokaklarında yaşayan 400 kişiye ulaşarak partisinin ilkeleri, vizyonu, programı ve hedeflerini anlattığı ÖBEK çalışması bu kez CHP’li il başkanı ve il yöneticileriyle yapıldı.

Tek tek kapıların çalınarak, vatandaşların ziyaret edildiği çalışmada, vatandaşların CHP’li heyete son derece güleryüzlü ve samimi yaklaşımlar da bulunulması ise dikkatlerden kaçmadı.

 

“CHP İKTİDARI İÇİN ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAKLAR”

Yaklaşık 5 saat süren çat kapı ziyaretlerin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, “10 Numara Saha çalışma programımız doğrultusunda; Ayvalık ilçe başkanlığımızın programladığı ÖBEK çalışması için partililerimiz ve görev alan arkadaşlarımızla birlikte Ayvalıklı vatandaşlarımızla kucaklaştık. Biz tıpkı Türkiye genelinde olduğu gibi, Balıkesir merkez ve 20 ilçesinde de sokak sokak, ev ev, kapı kapı Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı için çalmadık kapı bırakmayarak, çıktığımız bu yolda yolculuğumuzu sürdüreceğiz.  Dokunduğumuz her vatandaşımız, hayat pahalılığından ve geçim sıkıntısından kaynaklana sorunlardan bıkmış durumda. Partimizin tüm kadroları ile vatandaşlarımızı bu talan düzenden kurtarmak için gece gündüz demeden çalışacağız. İnanın hep birlikte güzel günleri göreceğiz” dedi.

Başkan Köybaşı, Ayvalık’taki programın düzenlenmesini sağlayan CHP İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı’nın yanı sıra CHP Ayvalık İlçe Kadın Kolları Başkanı Şule Bağdatlı ile kadın ve gençlik kolları üyeleriyle, çalışmaya katılan partililere teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

(Suat Salgın)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER