Ayvalık’ta silahla yaralama şüphelisi polis operasyonu ile ele geçirildi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, silahla yaralama suçuna karışıp firar eden zanlı polisin filmleri aratmayan bir operasyonuyla kıskıvrak yakalandı.

Ayvalık’ta silahla yaralama şüphelisi polis operasyonu ile ele geçirildi

Alınan bilgiye göre; Ayvalık’ta U.A. isimli bir şahsı zorla aracına bindirip, bacaklarına tüfekle ateş ettikten sonra firar eden E.V. isimli zanlı polisin başarılı takibi sonrasında gerçekleştirdiği operasyonla yakalandı. E.V. nin yakalanması için çok yönlü çalışma ve araştırmalar yapan Balıkesir polisi, plakasını tespit ettikleri ve şoförlüğünü T.E. isimli şahsın yaptığı aracın İzmir’de özel bir şirkete ait olduğunu belirledi.

Yapılan çalışmalarda; İzmir’in Narlıdere ilçesinde Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Ayvalık İlçe Asayiş Büro Amirliği ekibi olarak yapılan müşterek çalışmalarda şüpheli şahısların kalmış oldukları ikamet tespit edildi.

Cinayet Büro Amirliği bünyesindeki bir polisin kurye kılığına girerek şahısların ikamette olduklarını netleştirmesinin akabinde İzmir Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğü desteği ile gerçekleştirilen operasyonda, ikamete girilerek E.V. ve T.E. isimli şahıslar kıskıvrak yakalandı.

Operasyon sonrasında yapılan aramada 1 adet tabanca ve iki adet şarjör ele geçirildiği öğrenildi.

Gözaltına alınan iki şüpheliden T.E’nin işlemleri İzmir’de yapılırken, E.V isimli şüpheli Balıkesir’e getirildi.

Ayvalık’ta İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından yapılan sorgulamasının ardından E.V. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(Suat Salgın)

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2024, 16:49

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER