Can kayıplarının yaşandığı o yola Ali Gür damgası

Can kayıplarının yaşandığı o yola Ali Gür damgası

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde,  sık sık meydana gelen kazalar ve can kayıplarıyla dikkat çeken kırsal mahalle kavşağı, AK Parti İlçe Başkanı Ali Gür’ün girişimleriyle yeniden düzenlendi. Işıklandırma ve trafik düzenlemelerinin yapıldığı yeni kavşak bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.  
Ayvalık’ın Altınova mahallesinde kronik sorun haline gelen ve sıklıkla can kayıplı kazaların yaşandığı, kırsal mahalle bağlantı yoluna Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü 29. Şube Şefliği tarafından yeni düzenlemeler yapıldı.
Yapılan çalışmalarla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür, bölge halkının şikayetlerine kayıtsız kalmadıklarını belirterek, “İlçe teşkilatımızda yönetici arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda meseleyi masaya yatırdık ve söz konusu kontrolsüz kavşakta gerekli düzenlemelerin yapılması için ilgili kurumlarla temaslarda bulunduk. Sağolsun değerli kurum amirleri de önerilerimizi dikkate alarak sorunun çözümlenmesini sağladılar. Ben bu konuda emeği geçen başta partimizin Balıkesir Milletvekili Sayın Mustafa Canbey olmak üzere Karayolları 2. Bölge Müdürü Sayın Murat Gönenli ve Karayolları 29. Şube Şefi Sayın Savaş Özevin’e çok teşekkür ediyorum.”dedi.

(Suat Salgın)

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER