Güzel Parti Genel Başkan Yardımcılığına Ömür Yar Geldi

Güzel Parti Genel Başkan Yardımcılığına Ömür Yar Geldi

Ayvalık ilçesinin başarılı siyasetçilerinden Ömür Yar, Roman vatandaşların sorunlarının siyasi arenada çözümlenebilmesi için kurulan Güzel Parti’nin Sosyal Politikalardan sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ve MKYK üyeliği görevlerine atandı.

Ayvalık’taki roman vatandaşların sesi olabilmek amacıyla 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adayı olmasıyla tanınan Ömür Yar, bu kez Türkiye’nin 54 kentinde siyasi yapılamasını tamamlayan Güzel Parti’nin Genel Başkan Yardımcılığı ve MKYK üyeliğine görevine getirildi.

Aynı zamanda, Ayvalık Bir Ömür Roman Kültürünü Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı olarak da ilçede birçok sosyal faaliyetlerle dikkatleri üzerinde toplayan Ömür Yar’ın bu başarısı Ayvalık’ta özellikle roman vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Mazbatasını başkentte Güzel Parti Genel Başkanı Hüseyin Akbulut’un elinden alan Ömür Yar, 2023 genel seçimlerinde 10 milyon oy alarak katılacaklarını vurgulayarak, rakip siyasi partilere gözdağı verdi.

EN AZ 50 MİLLETVEKİLİ İLE PARLAMENTOYA GİRMEYİ HEDEFLİYORLAR

Genel seçimlere hazır olduklarının mesajlarını veren Güzel Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömür Yar, “İktidar ve altılı masa partileri bizi hafife almasın. Genel seçimlerde en az 50 milletvekili ile parlamentoda yer alacağız. Bundan hiç kimsenin en ufak şüphesi olmasın” dedi.

(Suat Salgın)

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2022, 09:47

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER