Mahalleevi Çatısı Altında Akıllı Kütüphane İle ''Eğitimde Fırsat Eşitliği''.

Mahalleevi Çatısı Altında Akıllı Kütüphane İle ''Eğitimde Fırsat Eşitliği''.

Ayvalık Belediyesi eğitimde fırsat eşitiğini sağlamak için  Hamdibey Mahalleevi çatısı altında “Akıllı Kütüphane” projesini hayata geçirdi. 5. sınıftan liseye kadar tüm öğrencilere sınava hazırlık ve ödevlerinde yardımcı olmak amacına yönelik verdiği bu destekle gençlere başarılı bir gelecek fırsatı sunuyor.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Hamdibey Mahallevi çatısı altında yaşama geçirdiği Ayaklı Kütüphane’yi ziyaret ederek, öğrenciler ile bir araya geldi. Keyifli geçen buluşmanın ardından Başkan Ergin, öğrencilerin sorularına cevaplar verdi, bu çatı altında onları görmekten mutlu olduğunu ifade etti. Başkan Ergin; “Ayvalık genelinde eğitimde fırsat eşitliği sağlamak adına adımlar atıyoruz. En büyük projelerimizden biri olan, ve tüm mahallelerimize dokunmayı, onlarla bir arada olmayı hedeflediğimiz mahalleevlerimizin bu projelerle doğru işlediğini görüyoruz. Akıllı Kütüphane merkezlerimizi ihtiyaç duyulan mahaller için açacağız. Şuan Hamdibey mahallemizde hayata geçirdik ve çocuklarımızı burada görmekten çok mutluyuz. İhtiyaç sahibi çocuklarımız için daha iyi hizmet etme amacı içerisindeyiz” dedi.

“Bu Çatının Altında Umut Var” sloganıyla yola çıkan Ayvalık Belediyesi Mahalleevleri, Başkan Mesut Ergin’in de destekleriyle projelerini bir bir hayata geçiriyor.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin eğitim ve öğretime verdiğimiz önemle, aydınlık geleceğimizin güvencesi çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğinin sözünü verdi.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER