Tıp öğrencisi Bilge Toker'i büyük hüzünle toprağa verdik

Tıp öğrencisi Bilge Toker'i büyük hüzünle toprağa verdik

Takla atan otobüste hayatını kaybeden Bilge Toker gözyaşlarıyla toprağa verildi

Balıkesir merkezden Edremit güzergahına giderken virajda takla atan yolcu otobüsünde hayatını kaybedenlerden 24 yaşındaki Düzce Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi Bilge Toker’in cenazesi sevenlerinin gözyaşlarıyla memleketi Ayvalık’ta toprağa verildi.

Ayvalık’ta Saatli Camii’de kılınan ikindi namazının ardından toprağa verilen Toker’in cenazesinde; ailesi, yakınları, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, daire amirleri, Ayvalık Belediyesi eski Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Altınova eski Belediye Başkanı Asım Sürer, sivil toplum kuruluşlarının temsilciler ve oldukça kalabalık bir vatandaş topluluğu hazır bulundu.

Cenazede; genç tıp öğrencisi Bilge Toker’in annesi Hatice Toker, Ayvalık’ın eski İlçe Tarım Müdürü olan babası Hüseyin Toker, kendisi gibi doktor olan ablası İlke Toker Önder ile CHP eski İlçe Başkanı Ahmet Toker’in gözyaşları adeta sel oldu aktı.

Kızının tabutuna sarılan anne Hatice Toker’in bu durumu yürekleri dağladı.

Cenazeye katılan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Balıkesir’de meydana gelen kazada Ayvalık’ın yüreğinin yandığını vurgulayarak, “Acımız ve üzüntümüz çok büyük” demekle yetindi.

Genç kızın cenazesi; kılınan ikindi namazının ardından Ayvalık Kabristan’ında gözyaşlarıyla toprağa verildi. (Suat Salgın)

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2021, 19:52
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER