Voleybol 2. Ligde Aydeniz Et Gelişim Spor Yeşil Bayramiç’i De Devirdi

Voleybol 2. Ligde Aydeniz Et Gelişim Spor Yeşil Bayramiç’i De Devirdi

TVF Türkiye İkinci lig 4. Grupta mücadele eden ve puan cetvelinde 3. sırada bulunan Aydeniz Et Ayvalık Gelişim Spor, ligin güçlü ekiplerinden Yeşil Bayramiç Voleybol Takımını 3-1 mağlup etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait Ayvalık Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen karşılaşmayı sonuna kadar üstün götüren Aydeniz Et Ayvalık Gelişim Spor rakibini 1-0, 1-1, 2-1 ve 3-1’lik setlerle mağlup etti.

İlk seti kazanarak 1-0 öne geçen Aydeniz Et Ayvalık Gelişim Spor, ikinci sette istediği oyunu sergileyemeyip rakibinin 1-1’lik eşitliği sağlamasına rağmen,  üçüncü ve dördüncü setlerde skorda üstünlüğü elde etmesini bildi.

Aydeniz Et Ayvalık Gelişim Spor Antrenörü Kaan Togar, Ayvalık’ı en iyi şekilde temsil ederek hedeflerinin play-off grubuna yükselmek olduğunu belirtti.

Kendi seyircileri önünde karşılaştıkları Yeşil Bayramiç dönemecini aşmanın önemli olduğunu vurgulayan Togar, “Takımdaki sporcularımız maç boyunca üstün bir mücadele sergiledi. Hepsini yürekten kutluyorum. Umuyorum ki, ligi arzu ettiğimiz seviyede tamamlayarak ilçemizi en iyi şekilde temsil edebilmenin haklı gururunu yaşayacağız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2023, 18:24

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER