Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde, Aliye-Mehmet Akça çiftinin çocukları Murat ve İbrahim kardeşler uzun yıllardır Rusya ve Mısır’da ticaretle uğraşırken tanıştıkları Rus gelinlerle hayatlarını birleştirdi.
2006 yılında küçük kardeş İbrahim Rus güzeli Yulya ile evlenip, Aliye isimli bir çocukları oldu.
Ağabey Murat ise Antalya’da tatilini geçirirken tanıştığı Ukrayna’lı müzisyen İlyzavetta’ya gönlünü kaptırınca, Altınova’da Akça ailesinin yazlığında, Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer’in hazır bulunduğu bir törenle nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atıp
hemen ardından da nikahlanarak dünya evine girdiler.
Düzenlenen sade törende genç çiftin yüzüklerini Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer takarken, Belediye Yazı İşleri Müdürü Yalçın Yazıcı da nikâhlarını kıydı.
GENÇ ÇİFT BALAYINI ALTINOVA’DA GEÇİRECEK
Nikah, Liman Motel Adalı Restoran’da verilen yemekte Akça ailesi ve yakınlarını bir araya getirirken, mutluluğu gözlerinden okunan Murat’ın annesi Aliye Akça ise, “5 yıldan bu yana ilk gelinim Yulya ile çok iyi anlaşıyoruz. Yeni gelinim Ilyzaveta’de ailemize çok düşkün. Zaten yılda 6 hafta birlikte olacağız. Allah bir erkek torun verirse ona da dedesi Mehmet’in adını koyacaklar” diye konuştu.
Genç çift ise, tam bir Altınova hayranı olduklarını kaydederek, “Anne ve babamızın da vazgeçemediği Altınova tam kafamıza göre bir tatil beldesi. Bodrum, Antalya yerine balayı için burayı seçtik. Çünkü kafamızı dinlemek istiyoruz. Balayımızı, denizi, kumu ve havasıyla harika bir Saklıkent olarak nitelenen Altınova’da geçirmekten inanılmaz mutluyuz” diye konuşmaları dikkat çekti
Yorumlar
Kalan Karakter: