Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 12 Haziran seçimleri için yoğun bir çalışma temposu içerisinde olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili adayı Hüsnü Erol ve CHP Kadın Kolları üyeleri durmak bilmiyor.
Önceki gün kurulan semt pazarında esnaf ziyaretleri sırasında DSP Ayvalık İlçe Başkanlığı’na da uğrayan CHP’li heyetin, kardeş parti olarak niteledikleri DSP’lilerle ayaküstü sohbet ederek, seçimlerde birbirlerine başarılar dilemesi görülmeye değer olarak nitelendirildi. CHP Balıkesir Milletvekili adayı Hüsnü Erol ve CHP’li kadınlar, DSP İlçe Başkanı Birsen Soyak ile o an Ayvalık’ta seçim çalışmaları için bulunan DSP Balıkesir Milletvekili adayı Metin Özyurt ile görüştü. Ayaküstü uğradıkları DSP’ye seçimlerde başarılar dileyen Hüsnü Erol, “DSP’nin güvercinini görünce dayanamıyoruz. Ne de olsa kardeş parti. Biliyorsunuz DSP’nin kurucusu merhum Bülent Ecevit, CHP’nin de uzun yıllar genel başkanlığını yaptı. Bu yüzden de Sayın Ecevit, bizim için halen daha çok değer verdiğimiz bir isimdir” diye konuştu.
“CHP İLE TBMM’YE AYRI AYRI GİRİP, MECLİSTE BİRLEŞECEĞİZ”
Kısa süren ziyarette, CHP Milletvekili adayı Erol ile DSP Milletvekili adayı Özyurt’un birbirlerine Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerinde başarılar diledikten sonra, birbirlerini ’kardeş parti’ olarak niteleyen CHP ve DSP’liler birlikte objektifimize poz verdi.
AYVALIK’TA CHP’DEN KARDEŞ PARTİ DSP’YE ZİYARET
Yayınlanma :
10.06.2011 17:57
Güncelleme :
10.06.2011 17:57


Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz:
- Facebook: Körfezde Haber
- Facebook: Balıkesir Körfezde Haber
- Facebook Grubu: Körfezde Haber
- Twitter: Körfezde Haber
- Instagram: Körfezde Haber
- Facebook: Körfezde Haber Ajansı
- YouTube: Körfezde Haber TR
Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta.
Körfezde Haber - Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: