Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde düzenlenen başhekimler toplantısına başkanlık eden İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Çalışkan, bu güne kadar il genelinde domuz gribi vakasına rastlanmadığını söyledi. Hastanelere ve sağlık ocaklarına soğuk algınlığı şikayetiyle gelenlere domuz gribiymiş gibi yaklaştıklarını belirten Çalışkan, aşılamaların devam ettiğini söyledi.
Balıkesir ilinde sağlık çalışanları ile hacı adaylarının aşılandığını belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Çalışkan, 6 aylık ile 5 yaş arasındaki çocuklar ve risk gurubundaki vatandaşların aşılarının devam ettiğini bildirdi. Vatandaşların aşılama konusundaki tereddütlerinin giderilmeye çalışıldığını belirten müdür Çalışkan, “İlimize bu güne kadar 25 bin doz aşı geldi. Şu ana kadar da 7 bini geçkin vatandaşımıza aşı yapıldı. İlk olarak sağlık personeli ile hacı adaylarımızı aşıladık. Şu anda 6 aylık ile 5 yaş arasındaki çocuklar ile risk gurubundaki vatandaşlarımız aşılanıyor. Hastaneler ve sağlık ocaklarına soğuk algınlığı şikayeti ile gelen vatandaşlarımız için azamı dikkat gösteriliyor. Vatandaşların aşılama konusundaki tereddütlerini gidermeye çalışıyoruz. Aşılamalar ve alınan tedbirler devam edecek. İlimizde şu ana kadar domuz gribi görülmedi” dedi.
BALIKESİR İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. MEHMET ÇALIŞKAN:
“BALIKESİR İLİNDE DOMUZ GRİBİ YOK”
Yayınlanma :
21.11.2009 17:13
Güncelleme :
21.11.2009 17:13


Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz:
- Facebook: Körfezde Haber
- Facebook: Balıkesir Körfezde Haber
- Facebook Grubu: Körfezde Haber
- Twitter: Körfezde Haber
- Instagram: Körfezde Haber
- Facebook: Körfezde Haber Ajansı
- YouTube: Körfezde Haber TR
Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta.
Körfezde Haber - Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: