Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" yapan şüphelilere yönelik 24 Haziran 2026 tarihinde il merkezinde iki ayrı operasyon düzenlendi. Operasyonlara narkotik madde arama köpekleri Yaşa ve Dangal da katıldı.
Operasyonlarda 235 bin adet sentetik ecza hap, 5 kilo 360 gram skunk/esrar ve 834 gram metamfetamin ele geçirildi.

Gözaltına alınan 2 şüpheli, "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak" suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.
Emniyet yetkilileri, ele geçirilen 235 bin sentetik ecza hapın, Balıkesir'de tek seferde yakalanan en yüksek miktar olarak kayıtlara geçtiğini belirtti.
Yorumlar
Kalan Karakter: