2022 Yılı Çalışmaları Kapsamlı Olarak Değerlendirildi

Aralık ayı boyunca her hafta beş kurumun müdürü ile yapılan toplantılarda 2022 yılının değerlendirmesini gerçekleştiren Vali Şıldak, yıl içerisinde yakından takip ettiği çalışmaların yıl sonundaki güncel durumları ile ilgili bilgi aldı. 

2022 Yılı Çalışmaları Kapsamlı Olarak Değerlendirildi

Valilik Kocaseyit Toplantı Salonunda kurum müdürleriyle yapılan değerlendirmenin son toplantısına Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra Vali Yardımcıları Mustafa Çek, İrfan Demiröz, Gülihsan Yiğit ve Metin Arslanbaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Dost, DSİ Bölge Müdür Vekili Abdulkadir Yılmaz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Vekili Mehmet Akif Çıblak, Defterdar Musa Koçulu, Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin katıldı. 

Balıkesir genelinde yapılan çalışmaların yıl sonu itibariyle durumunu Aralık ayında yaptığı toplantılarla değerlendiren Vali Şıldak, kamu kurum ve kuruluşlarının 2022 yılında yürüttükleri çalışmalarla ilgili kurum temsilcilerinden bilgi aldı. 

Kurumlar ve onlara bağlı kuruluşlar tarafından vatandaş odaklı olarak yürütülen hizmetlerin genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda, 2023 yılının ön hazırlığı gerçekleştirildi. Toplantıda 2022 yılı yatırımları ve yeni yılda yapılması planlanan projeler ile hizmetlerin yürütülmesindeki ihtiyaçlar, kurumların personel ihtiyaçları ile hizmet binalarının güncel durumu görüşüldü. 

Şıldak, “Yükşeliş Trendi Yeni Yılda Devam Edecek”

Balıkesir’de iyi bir koordinasyonla proje tabanlı çalışmaların önümüzdeki yıl da işbirliği içinde devam edeceğini dile getiren Şıldak, “Aralık ayında yaptığımız toplantılarla çalışmaların genel değerlendirmesini yaptık. İlimizin yıl sonu itibariyle son durumunu görmüş olduk. Tarım, hayvancılık, sanayi, turizm şehri Balıkesir’de kurumlarımızın alanda aktif olarak sürdürdüğü çalışmalarla yaşanan gelişmeler yeni yılda hız kazanarak devam edecek. İlimizin her köşesinde karşımıza çıkan zenginlikleri, enerjisi her geçen gün artan kurumlarımızın çalışmalarıyla adından söz ettirecek. Yüksek tuttuğumuz hedefler, kurumlar arasında oluşan takım ruhu ve motivasyonla yükseliş trendini yakalayan İlimizin gelişimine hız kazandıracak. Alanda aktif olan, vatandaş odaklı hizmetler yürüten, gelişime özveriyle eşlik eden tüm kurumlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, herkese sağlıklı ve huzurlu bir yeni yıl diliyorum.” şeklinde konuştu.

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER