AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Gönen İlçe Teşkilatını ziyaretlerinde bulundu

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Gönen İlçe Teşkilatını ziyaret ederek teşekkür etti.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Gönen İlçe Teşkilatını ziyaretlerinde bulundu

Gönen’de Ekrem Başarana Coşkulu Karşılama

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran; Gönen İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Gönen Öğretmen Evi toplantı salonunda partililerin yoğun katılımı ve coşkusuyla karşılanan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, salonu hınca hınç dolduran partililerine; Yüz Yüze Üye ziyaret programı, Yeni Üye çalışmaları, Sandık bazlı hane çalışmaları hakkında bilgi ve değerlendirmeler de bulunarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingle ilgili teşekkür tablosunu hediye etti.

Ak Parti İl Teşkilatına Gönen’de Coşkulu Karşılama

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran’ın ilçe ziyaretlerine; İl Başkanvekili Vahdettin Çiftçi, İl Seçim İşleri Başkanı Av. Yusuf Eraslan, İl Sekreteri Abdullah Altıntaş, İl İnsan Hakları Başkanı Hakan Aka, İl STK Başkanı Bülent Yıldız, İl Gençlik Kolları Başkanı H. Hüseyin Uysal, İlçe Koordinatörü Mehmet Aydemir, İl Yönetimi, İlçe Koordinatörleri, AK Parti Gönen İlçe Başkanı Recai Kahya, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Mahalle Başkanları ile Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Recai Kahya: “Gönen, 2023 Seçimlerine Hazır”

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran’ı salona sığmayan bir kalabalıkla ve coşkuyla karşılayan AK Parti Gönen İlçe Başkanı Recai Kahya açılış konuşmasını yaparak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Teşkilat olarak 2023 seçimlerine güçlü bir şekilde hazırlandıklarını belirten Başkan Kahya, Gönen AK Teşkilat olarak 2023 seçimlerine hazır olduklarını ve 2023 seçimlerini kazanacaklarını söyledi.

Ekrem Başaran, Gönen Teşkilatına Teşekkür Etti

2023 seçimlerine kadar teşkilatlar olarak yoğun bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini belirten AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Miting öncesi ve sonrası ile teşkilat içi Yüz yüze üye çalışmaları, Yeni Üye çalışmaları ve Sandık bazlı hane ziyaretleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Başaran konuşmasında; “Biz bu işe gönül verdik. Allah nasip ederse yeni Türkiye Yüzyılı’nda 2023 hedefimize ulaşana kadar da devam edeceğiz. Her çalışmamızın olumlu sonuçlarının olması için hep birlikte maksimum seviyede gayret göstereceğiz. Onun için de tüm teşkilatlar olarak planlı çalışacağız, disiplinli çalışacağız, sonuçları değerlendirip eksik kaldığımız yer varsa orayı tamamlayacağız. Yanlış yaptığımız bir yer varsa orayı düzelteceğiz.

Ekrem Başaran: “Cumhurbaşkanımızın Gönen’e Selamı Var”

Önemli olan, 2023’te seçim geldiğinde, onun akşamı mitingin ardından yaşadığımız mutluluğu, gönül rahatlığını yaşayabilelim. Cumhurbaşkanımız tekrar seçilmiş olsun. AK Parti milletvekilleri mecliste yeterli sayıya ulaşmış olsun. Türkiye’mizin geleceğinde, Türkiye Yüzyılı’nda 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine yürümesi noktasında gereken yatırımları da yapabilelim. Güzel bir çalışma neticesinde mitingimizi gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımızı Balıkesir’imize yakışan, yaraşır bir şekilde; hem AK Teşkilatlar olarak, hem de Balıkesirliler olarak karşıladık, ağırladık ve hasretimizi giderdik. Bunda herkesin alın teri, emeği var. Ben hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Bu ziyaretlerimizi de teşekkür ziyareti adı altında yapıyoruz. Buraya gelirken Cumhurbaşkanımız aradı. Yolda kendisiyle görüştük. Gönen’e ziyaret yapacağımızı söylediğimde sizlere çok çok selam söylememiz istedi. Cumhurbaşkanımızın selamını sizlere iletiyorum. Cumhurbaşkanımız sizlere bir kez daha teşekkür etti. Bugüne anı olsun diye teşkilatımıza Cumhurbaşkanımızın teşekkür tablosunu hediye ediyoruz. Bu konuda sizlere, sizler nezdinde de tüm teşkilat mensuplarımıza, hemşerilerimize çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ekrem Başaran: Yeni Üyelerimizle Daha’da Güçlüyüz

AK Parti Balıkesir Teşkilatı olarak “Yüz Yüze Ziyaret” ve Yeni Üye Çalışması programına tüm teşkilatlar olarak devam ettiklerinin altını çizen AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, konuşmasını şöyle devam etti. “Yüz yüze üyelerimizi ziyaret’ ve Yeni üye çalışmalarımız  ve bu ayın sonuna kadar bitireceğiz inşallah. Tüm ilçe Teşkilatlarımız bu konuda  dolu dolu, çok yoğun bir çalışmayla tüm üyelerimizi ziyaret edip yüz yüze görüşmelerimizi ve yeni üye çalışmalarımızı yapıyor. Teşkilat mensuplarımızın 3 kademesi, mahalle başkanlarımız, sandık başkanlarımız, yedek ve asil yönetimlerimizle bütün üyelerimizi yönelik tek tek ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. İnşallah ziyaret edilmedik hiç kimse kalmayacak. Esas olan, aslolan şu. Ziyaretlerimizdeki ana amacımız üyelerimizle kucaklaşmak. 2023 hedefimize gönüllerimizi bir ederek yürümek.  Aralık ayı sonunda tüm ilçelerimizde, tüm üyelerimizi ziyaret etmiş, yeni üye kayıtlarımızı yapmış ve daha da güçlenmiş olacağız. Çünkü biz çok büyük bir aileyiz. Birlikte hem rahmet vardır, hem bereket vardır. İnşallah 2023 seçimlerine güçlü bir şekilde hazırlanıp, Cumhurbaşkanımızı tekrar seçeceğiz, partimizi tekrar iktidar yapacağız. Sahada her an varlığımızı hissettireceğiz. Bu gece buraya geldiğiniz için ben tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2022, 20:13

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER