AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan'dan 29 Ekim mesajı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan'dan 29 Ekim mesajı

Cumhuriyetimizin 100. yılını tamamlarken, bütün dikkatimizi, enerjimizi, çabamızı Türkiye Yüzyılının inşasına odaklamış bulunmaktayız. Türkiye Yüzyılının ülkemizle birlikte bölgemizden başlayarak dünyanın her yerine demokrasi, kalkınma, barış, refaha götürecek bir devrimin de adı olduğunu tüm insanlıkla paylaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi "Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz." sözünü benimsemekten de geri kalmıyoruz.

Cumhuriyetimizin ilk asrını tamamlarken hangi sıkıntılarla, hangi sancılarla, hangi sarsıntılarla geçtiğini iyi biliyoruz. Geçtiğimiz 20 yılda Ak Partinin, Hükümetimizin yaptıklarıyla asırlık eksiklerimizin çoğunu gidermiş, ülkemizi en üst lige çıkarmış olsak da bunu yeterli görmemekteyiz. Bizler Sultan Alparslan'dan Osman Bey'e, Fatih Sultan Mehmet'ten Yavuz Sultan Selim'e, Abdülhamit Han'dan Gazi Mustafa Kemal'e ve bugüne uzanan bu emaneti gururla taşımanın şerefini yaşıyoruz.

                Anadolu'daki üçüncü büyük devletimiz olan Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun ilanıyla kendi içinde pek çok merhaleyi ve mücadeleyi barındıran yeni bir döneme adım attık. Tüm sıkıntıları ve kazanımlarıyla ilk yüzyılımızı geride bırakırken, önce Milli Mücadele'deki destansı meydan okumanın ve küllerinden yeniden doğuşun öncülerini selamlamak istiyoruz. İstiklal Harbi'mizin Başkomutanı, Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bizlere üzerinde özgürce nefes aldığımız bu vatanı armağan eden tüm kahramanlarımızı rahmetle, şükranla, minnetle yad ediyorum. Ecdadımızın emanetine sahip çıkan kahraman milletimize ve bize dualarıyla destek olan tüm dostlarımıza en kalbi şükranlarımı sunuyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yılını kutluyorum.

Ali Taylan ÖZTAYLAN

AK Parti Balıkesir Milletvekili

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER