AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey'den CHP Milletvekili Fikret Şahin’e alaycı cevap

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey'den CHP Milletvekili Fikret Şahin’e alaycı cevap

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, CHP Milletvekili Fikret Şahin’e alaycı bir dille cevap.

Mustafa Canbey: “Süreci Manipüle Ediyorsun!”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, CHP Milletvekili Fikret Şahin’i ironik bir dille eleştirdi. Şahin’in ikide bir aynı sorular ve bildiği konular üzerinden Devlet Hastanesi yapım süreci üzerinden gündem olmaya çalıştığını vurguladı.

Milletvekili Canbey, “Arkadaş, sen ne diyorsun! İktidar milletvekilleri olarak farklı zamanlarda size cevap verdik. Açılışa davet ettik. Sürecin normal bir şekilde devam ettiğine dikkat çektik. Ama sen ısrarla devlet hastanesi yapım sürecini manipüle edip, gündem olma gayreti içindesin. Fikret Bey, buradan size ekmek çıkmaz. Tekrar ediyorum o hastane yapıldığında sizi de açılışa bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.  

SÜREÇ NORMAL SEYRİNDE İLERLEMEKTEDİR

Milletvekili Mustafa Canbey; “Kimse endişe etmesin. Balıkesir’imizdeki tüm projeleri, yatırımları ve hizmetleri AK Parti Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İl Başkanımız, il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte yakından takip ediyoruz. Aziz hemşehrilerimize layık, en iyi, en güzel projelerin yapılabilmesi için çalışıyoruz. AK Parti olarak şehrimizde uzun zamandır yapımı için çaba gösterdiğimiz ve sonunda yatırım programına alınan Balıkesir Devlet Hastanesi de 12.10.2022 tarihinde ihale edilmesine rağmen teklifi, istediğimiz kalitede yapabilecek biri çıkmaması nedeniyle iptal edilmiş ve yeniden ihale edilmek zorunda kalınmıştır. Yeni ihale tarihi 31.01.2023’tür. Süreç normal seyrinde ilerlemektedir. Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir hastaneyi ivedilikle Balıkesir’imizde hayata geçireceğiz. Kimsenin endişesi olmasın. Hastanemiz tamamlandığında şehrimizin sağlık üssü olacaktır.” ifadelerini kullandı.

HASTANEMİZ, BALIKESİR’E ÇOK YAKIŞACAK

Balıkesir Devlet Hastanesine 140 yataklı ek bina yapımının da 2022 yılı yatırım programına alındığını yeniden hatırlatan Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey; “Mevcut binalarda kalan 150 yatak kapasitesi ile birlikte Balıkesir Merkez 400 Yataklı Devlet Hastanesi inşaatının tamamlanması akabinde Balıkesir Devlet Hastanesi yatak sayısı 550 ye ulaşacaktır. Ayrıca yine Balıkesir Devlet Hastanemize bağlı olarak hizmet verecek 100 yatak psikiyatri, 20 yatak AMATEM 20 yatak ÇEMATEM olmak üzere toplam 140 yataklı ek bina yapımı da 2022 yatırım programına alınmıştır. Bu binaların proje ihalesi sözleşmeye bağlanmış olup projeleri zemin etüdü aşamasındadır. Tüm bu yatırımlar tamamlandığında Balıkesir Devlet Hastanemiz toplam 690 yataklı bir hastane kompleksi haline gelecektir. Hastanemiz tamamlandığında şehrimizin sağlık üssü olacaktır. Balıkesir’imize de çok yakışacaktır” dedi.

FİKRET BEY GÜNDEM OLMAYA ÇALIŞIYOR

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, CHP Milletvekili Fikret Şahin’i ironik bir dille eleştirdi. Şahin’in ikide bir aynı sorular ve bildiği konular üzerinden Devlet Hastanesi yapım süreci üzerinden gündem olmaya çalıştığını vurgulayan Milletvekili Canbey, “Arkadaş, sen ne diyorsun! iktidar milletvekilleri olarak farklı zamanlarda size cevap verdik. Açılışa davet ettik. Sürecin normal bir şekilde devam ettiğine dikkat çektik. Ama sen ısrarla devlet hastanesi yapım sürecini manipüle edip, gündem olma gayreti içindesin. Fikret Bey, buradan size ekmek çıkmaz. Tekrar ediyorum o hastane yapıldığında sizi de açılışa bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.  

 

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160