Altıeylül Belediyesi kariyer günleri ilgi görüyor

Altıeylül Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen kariyer günlerinin son konuğu Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin oldu.

Altıeylül Belediyesi kariyer günleri ilgi görüyor

 

TECRÜBELERİNİ AKTARDI

 

Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’de düzenlenen söyleşiye konuk olan Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, 11. ve 12. sınıf öğrencilerinin misafir olarak katıldığı söyleşide öğrencilerin sorularını yanıtlayarak kaymakamlık makamı başta olmak üzere kariyer planlamalarıyla ilgili tecrübelerini aktardı.

 

GENÇLERE İLHAM OLDU

 

Daha önce de Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın öğrencilerle bir araya geldiği Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi konferans ve sinema salonunda soruları yanıtlayan Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, gençler ile birlikte olmaktan ve onlara geleceğe dair kariyer planlamasında ilham olabilmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederken yıllar sonra hayallerine ulaşan gençlerden de bugünü kendisine hatırlatmalarını istedi. Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin’in konuğu olduğu kariyer günlerinden sonra konuşan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı “Altıeylül Kaymakamımız Sayın Turgay Hakan Bilgin’i bu güzel organizasyonda gençlerle bir araya getirmekten dolayı mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Gençlerimizin donanımlı bir devlet adamından almış olacakları ilham onların geleceğine de ışık tutacaktır. Bu bakımdan Altıeylül Kaymakamımız Sayın Turgay Hakan Bilgin’e şükranlarımızı bir borç biliriz” dedi. (Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2022, 15:16

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER