Ayvalık'ta jandarma cinayeti aydınlatmak için adeta iğne ile kuyu kazdı

Ayvalık'ta jandarma cinayeti aydınlatmak için adeta iğne ile kuyu kazdı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, bir otel odasında ölü bulunan Mert M. (20) isimli gencin bir cinayet sonucunda yaşamını yitirdiği jandarma ekiplerinin yürüttüğü titiz takip ve çalışmalar sonrasında, 4 ilde eş zamanlı yapılan operasyonların ardından aydınlandı. Alınan bilgiye göre; 4 gün boyunca kendisinden alınamadığı için ailesi tarafından kayıp ihbarı yapılan ve 4 Eylül’de Ayvalık’ın Sarımsaklı mevkiinde bir otel odasında tabanca ile vurulmuş halde ölü olarak bulunan Mert Merey’in cinayetinin zanlısı jandarma tarafından yapılan hassas çalışmalar sonucunda Ankara’da yakalandı.

30 ADET KAMERADAKİ 72 SAATLİK GÖRÜNTÜ SANİYE SANİYE İNCELENDİ

Balıkesir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Yapılan otopsi sonucunda M.M'.nin ateşli silah ile vurulduğu, herhangi bir darp cebir izine rastlanmadığı tespit edilmiştir. Meydana gelen olay ile ilgili olarak Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca kurulan özel ekip ve Jandarmanın Dedektifleri Olan JASAT timlerince 30 adet kameraya ait 72 saatlik görüntü incelenmiş, çevre araştırması yapılmış olup elde edilen deliller sonucunda 4 ilde eş zamanlı operasyonlar düzenlenerek 7 şüpheli Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca adliyeye sevk edilmiştir” denildi.

7 ŞÜPHELİNDEN 2’Sİ TUTUKLANDI

Olayla ilgili yakalanan 7 şüphelinden Çağrı Furkan Ç. ile Cemal Ç. tutuklanırken, 5 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

JANDARMA GÜNLERCE TER DÖKTÜ

Öte yandan cinayetin çözümlenmesi sürecinde Ayvalık jandarma ekiplerinin geceli gündüzlü günlerce sürdürdükleri çalışmaların sonuç vermesi ise vatandaşlarca takdirle karşılandı.

(Suat Salgın)

.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2023, 14:17

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER