Bakan Pakdemirli destekleme müjdesini Balıkesir’den verdi.

Bakan Pakdemirli, kepenek giydi.

Bakan Pakdemirli destekleme müjdesini Balıkesir’den verdi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bir dizi temaslar için geldiği tarım kentinde çiftçiye bayram müjdesi Balıkesir’den verdi.  

Balıkesir’de Vali Hasan Şıldak, milletvekilleri ve protokol üyeleri tarafından karşılandı. Pakdemirli , Gönen, Bandırma ve Erdek’de incelemelerde bulundu. Pakdemirli, 1 milyar 524 milyon lira destekleme ödemesi yaptıklarını belirterek, ülkemize hayırlı olsun. Ödemeler başladı" dedi.
 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Balıkesir’de ülkemizin en büyük meyve bahçelerinden biri olan Anadolu Etap (@anadolu_etap) Meyve Bahçelerini, Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsü ve Banvit’i ziyaret etti. Ülkemizin dört bir yanında aynı hedef üzerine çalıştıklarını belirten Pakdemirli, su kuşlarının ana göç yolları üzerinde bulunan Kuşcenneti Milli Parkı’nda da incelemelerde bulundu.

BANÜ’yü de ziyaret eden Pakdemirli, rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir’le görüşerek, kampüs alanında yapılan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Balıkesir’de midye hasadıda yapan Pakdemirli, “Ülkemizdeki şu an 20 kadar midye çiftliğinde yaklaşık 15 bin tonluk bir üretim kapasitemiz var. İlerleyen yıllarda kapasitemizi yeni çiftliklerle artırmayı, ihracata daha büyük katkı sunmayı hedefliyoruz.”dedi

Yavaş ve Atla Bakana gramofon hediye etti

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye Bandırma ziyareti sırasında Sındırgı’nın doğal ürünü “toprak gramofon”hediyesi Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Cemil Atla ile birlikte verdiler.

Tarım kentinde dolu dolu bir gün yaşayan Pakdemirli akşamda Erdek ilçesindeki yangın gözetleme kulesinde orman muhafaza memurları ve orman işçileriyle iftar yaptı. Bakan Pakdemirli, iftarın ardından Mağaratepe Yangın Gözetleme Kulesi'ne çıktı. Pakdemirli, buradaki telsizle bölgedeki diğer kulelerdeki personellerin yaklaşan Ramazan Bayramı´nı kutladı.  Pakdemirli ile birlikte ziyaretlerinde Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece’de kendisine eşlik etti.

(Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2021, 14:53
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160