Bakan Varank BALOSB'nin Gelişim Heyecanına Ortak Oldu

Bakan Varank BALOSB'nin Gelişim Heyecanına Ortak Oldu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Kuvâ-yi Milliye şehri Balıkesir'de Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu.

Bakan Varank bir dizi ziyaret gerçekleştirdiği gün boyu süren programı kapsamında, ülkenin en hızlı gelişim gösteren BALOSB'de yaşanan büyüme ile ilgili bilgi aldı. 

Bölgenin parlayan yıldızı olan BALOSB'yi ziyaretinde personelle bir araya gelen Bakan Varank, ülkenin ulaşım politikalarından en çok faydayı sağlayarak gelişimine yukarı yönde ivme kazandıran OSB'de Nisan ayından itibaren inşaatına başlanacak fabrikaların istihdam noktasında heyecanı arttırdığını söyledi.

Ziyarette Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a Organize Sanayi Bölgesinde yaşanan gelişmelerle ilgi bilgi veren Bölge Müdürü Mesut Eray; atık su arıtma tesisinde günde 10 bin metre küp su arıtıldığı, 95 olan fabrika sayısının 152'ye yükseldiği, istihdam sayısının 4 bin 800'den 17 binlere çıktığı bilgilerini aktardı. 

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vali Hasan Şıldak Bakan Varank'a OSB’de yaşanan heyecan verici gelişmelere destekler dolayısıyla teşekkürlerini sundu. 

Vali Şıldak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a ziyaret anısına Balıkesir'in meşhur iğne oyasıyla motiflenmiș tabloyu takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2023, 17:32

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER