Balıkesir Adıyaman'da İz Bıraktı 

Balıkesir Adıyaman'da İz Bıraktı 

Balıkesir Valiliği ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Adıyaman'da yapımı tamamlanan Balıkesir Çarşısındaki işyerleri faaliyetine başladı. 

Perşembe günü Adıyaman'a giden Vali Şıldak diş kliniğinden veteriner kliğine, beyaz eşya bayisinden mobilya mağazasına kadar birçok meslek grubunun yer aldığı çarşıyı ziyaret etti. 

Adıyaman'ın merkezi bir noktası olan Gölbaşı Caddesi üzerinde 25 metrekarelik 86 iş yerinin bulunduğu, ticari faaliyetlerin sürdürülebilirliğini sağlayacak Balıkesir Çarşısı'nı ziyarette konuşan Vali Şıldak, depremin ardından Türk Milleti'nin büyük bir sınav verdiğini dile getirdi. Şıldak, "Bu sınavı birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde en güzel şekilde tamamladık. İçişleri Bakanımızın bizi görevlendirmesi ile Balıkesir Çarşısı girişimini başlattık. Hem Balıkesir hem de Adıyaman esnaf odaları birliğinin büyük katkıları oldu. Ayrıca Balıkesir'deki iş insanları ve firmalarımız büyük destek sağladı. Büyükşehrimizin de büyük gayretiyle hayata geçirdiğimiz çarşının yapımına destek veren herkese teşekkür ediyor, esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu. 

Çarşının açılışına Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra Adıyaman Koordinatör Valisi Ali Mantı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Akın, çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2023, 17:47

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160