Balıkesir Polis & Jandarma 24 saat ( 11.07.2021)

Balıkesir Polis & Jandarma 24 saat ( 11.07.2021)

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Altıeylül ve Bigadiç İlçelerinde kenevir bitkisi yetiştirdiği tespit edilen (7) şüphelinin ekim yaptıkları alanlarda yapılan aramalarda; (42) kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen malzemelere el konularak şüpheliler hakkında adli tahkikata başlanılmıştır.

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

--------------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Karesi İlçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen (2) şüphelinin aracı ve üzerlerinde yapılan aramada, (1.080) adet sentetik uyuşturucu hap (pergel ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen malzemelere el konularak, şüpheliler hakkında adli tahkikata başlanılmıştır.

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

----------------------------------

Balıkesir  İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Ayvalık İlçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen (1) şüphelinin ev ve eklentilerinde yapılan aramada; (1.022) adet sentetik uyuşturucu hap (galara) ve (1) adet av tüfeği ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen malzemelere el konularak, şüpheli hakkında adli tahkikata başlanılmıştır.

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

--------------------

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince İlimizde uyuşturucu madde ticareti, kullanımını ve sokak satıcılarının faaliyetlerini önlemeye yönelik olarak 09.07.2021 tarihinde İl Merkezi, Bandırma ve Edremit İlçelerinde yapılan (5) çalışmada, (6) şahıs yakalanmış, yakalanan (1) şahıs sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklanmış, (5) şahıs ise haklarında yapılan adli işlemler sonrası serbest bırakılmıştır. Olaylarla ilgili yapılan aramalarda;

1,77 gram metamfetamin maddesi,
1,55 gram bonzai maddesi,
11 adet sentetik ecza hap ele geçirilmiştir.
Uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.

------------------------

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla İl Merkezi, Ayvalık, Edremit, Erdek, Gönen ve Savaştepe İlçelerinde 09.07.2021 tarihinde yapılan çalışmalarda (18) aranan şahıs yakalanmış ve (4) şahıs tutuklanmıştır.

Yapılan aramalarda;

(1) adet ruhsatsız Ateşli Silah ve bu silaha ait (2) adet fişek,
(1) adet kurusıkı tabanca,
(1) adet  Beratta Marka 9*19mm ruhsatsız ateşli silah  ve bu silaha ait (2) adet fişek,
(1) adet 0718-001405 seri numaralı MADE BY ATAK ARMS LTD. CALV9mm P.A.K ibareleri yazılı kurusıkı tabanca ele geçirilmiştir.
Genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.
------------------------

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER