Balıkesir Polis & jandarma 24 saat 14.09.2021

Balıkesir Polis & jandarma 24 saat  14.09.2021

Edremit Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ve Edremit Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’nce yapılan çalışma sonucunda; Silah ve Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçlarından S.C., H.Ç. ve M.A. isimli şüpheli şahıslarla ilgili yapılan 5 ara yakalamada toplam;

4 adet ruhsatsız tabanca,
33 adet fişek,
412 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiştir.
14.09.2021 günü Edremit ve İvrindi İlçelerinde yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde yakalanarak gözaltına alınan 3 şahısın ikamet ve araçlarında yapılan aramalarda

322 adet uyuşturucu hap,
1 adet ruhsatsız tabanca,
1 adet ruhsatsız tüfek,
1 adet kurusıkı tabanca,
1 adet bilyeatar tabanca,
8 adet fişek,
8 adet çelik bilye ele geçirilmiştir.
Yapılan operasyon ve yakalamalar neticesinde toplamda 5 adet ruhsatsız tabanca, 41 adet fişek, 734 adet uyuşturucu hap, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet bilye atar tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek, 8 adet çelik bilye suç unsuru olarak değerlendirilerek dosya kapsamında el konulmuş, Operasyon neticesinde yakalanan S.C., H.Ç. ve M.A. isimli şüpheli şahıslar 16.09.2021 günü mevcutlu olarak Edremit Cumhuriyet Başsavcılığı’na intikal ettirileceklerdir.

Silah kaçakçılığı ve uyuşturucu madde ticaretini önlemeye yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.
--------------------------

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, İlimizde uyuşturucu madde ticaretini, kullanımını ve sokak satıcılarının faaliyetlerini önlemeye yönelik olarak 13.09.2021 tarihinde İl Merkezi, Edremit, Ayvalık ve Gömeç İlçelerinde yapılan (7) çalışmada (9) şahıs yakalanmış, uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan adli makamlara sevk edilen (3) şahıs tutuklanmış, yakalanan (6) şahıs ise haklarında yapılan adli işlemler neticesi serbest bırakılmıştır. Olaylarla ilgili yapılan aramalarda;

6,32 gram esrar maddesi,
23,54 gram metamfetamin maddesi,
10,01 gram bonzai maddesi,
12 adet sentetik ecza hap ele geçirilmiştir.
Uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.

-----------------

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla İl Merkezi, Ayvalık, Bandırma, Dursunbey, Edremit, Erdek ve Havrani İlçelerinde 13.09.2021 tarihinde yapılan çalışmalarda (12) aranan şahıs yakalanmış ve (5) şahıs tutuklanmıştır.

Yapılan aramalarda;

(2) adet ruhsatsız ateşli silah ve bu silahlara ait (7) adet fişek,
(1) adet ruhsatsız tüfek,
Genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.

-------------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucunda; kaçak yollarla yurtdışına çıkmaya çalışacak olan ve "PKK/KCK Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma" suçundan aranan D.S. isimli şahıs yapılan operasyonla yakalanmıştır.
 
Cumhuriyet Savcısı talimatı ile şüpheli şahıs gözaltına alınmış ve 13.09.2021 günü çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Ceza Infaz Kurumuna teslim edilmiştir.
 
Terör örgütleriyle kararlılıkla mücadeleye aralıksız olarak devam edilmektedir.

-------------------
 

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER