Balıkesir Polis & Jandarma 24 saat 29.07.2022

Balıkesir Polis & Jandarma 24 saat 29.07.2022

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timlerince, mevsimsel koşullara bağlı olarak tarımsal faaliyetlerin artması nedeniyle traktör kazalarında artış olabileceği değerlendirildiğinden, sürücüleri trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek tarım araçların karıştığı trafik kazalarını en aza indirmek maksadıyla 27 Temmuz 2022 tarihinde "Traktör/ROPS Denetimi” faaliyeti icra edilmiştir.

Yapılan denetimler sonucunda (211) araç kontrol edilmiş, (5) araca (1.754) TL idari para cezası uygulanmış, (2) araç trafikten men edilmiştir.

--------------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timlerince, sorumluluk alanımızda bulunan karayollarında "yük taşımacılığı yapan araçların" karıştığı trafik kazalarında artış olması sebebiyle, trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak, sürücüleri trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek ve kaza sonucunda meydana gelen can ve mal kayıplarını en aza indirmek maksadıyla, 28 Temmuz 2022 günü 16.00-18.00 saatleri arasında "Yük Taşımacılığı Yapan Araçlarda Özel Denetim" faaliyeti icra edilmiştir.

Yapılan denetimler sonucunda; (928) araç kontrol edilmiş, (46) araca (43.541) TL. idari para cezası uygulanmış, (24) araç trafikten men edilmiştir.

--------------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca ilimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla 27-28 Temmuz 2022 tarihinde yapılan çalışmalarda ve yapılan yol aramalarında;
(17) aranan şahıs yakalanmıştır.
(1) adet bıçak ele geçirilmiştir.
Altıeylül İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda;
Aranan (4) şahıs yakalanmıştır.
Balya İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda;
Aranan (1) şahıs yakalanmıştır.
Burhaniye İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda;
Aranan (4) şahıs yakalanmıştır.
Edremit İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda;
Aranan (3) şahıs yakalanmıştır.
(1) adet bıçak ele geçirilmiştir.
Gömeç İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda;
Aranan (1) şahıs yakalanmıştır.
Gönen İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda;
Aranan (1) şahıs yakalanmıştır.
Karesi İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda;
Aranan (1) şahıs yakalanmıştır.
Marmara İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda;
Aranan (2) şahıs yakalanmıştır.
Genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.

--------------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ve Ayvalık Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığınca 26 Temmuz 2022 tarihinde Ayvalık İlçesinde (5) (FETÖ/PDY) şüphelisinin Yunanistan’a kaçma girişiminde bulundukları tespit edilerek yapılan müşterek faaliyetle (5) (FETÖ/PDY) şüphelisi yakalanmıştır. Müteakibinde olayla ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde, göçmen kaçakçılığı suçunu işleyen suç örgütü üyesi (4) şüpheli tespit edilmiştir. Şüphelilerin ve suç delillerinin ele geçirilmesi maksadıyla icra edilen operasyonel faaliyet neticesinde; (1) adet tekne ve (1) adet deniz motoru ile birlikte yakalanan (3) şüpheli sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmıştır. (1) firari şüphelinin yakalama çalışmalarına devam edilmektedir.

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2022, 18:25

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER