Balıkesir'de 99. yıl coşkusu..

Balıkesir'de  99. yıl coşkusu..

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99'uncu Yıldönümü Kutlama Programı, bugün  Atatürk Anıtında düzenlenen Çelenk Sunma Töreni ile başladı. 

Düzenlenen törende Vali Hasan Şıldak, Garnizon ve 9.Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Yüzçelik ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yasin Sagay Atatürk Anıtı’na çelenk sundular. Çelenklerin sunulmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla tören sona erdi.

Törene Vali Hasan Şıldak, Garnizon ve 9.Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Yüzçelik, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yasin Sagay, Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Akın, Baro Başkanı Nadir Karakașlı, Vali Yardımcısı Mustafa Çek, Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Ali Yıldız, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı Vali Hasan Şıldak'ın yarın saat 09.00’da Valilik Kuvâ-yi Milliye Salonunda tebrikleri kabul etmesi ile devam edecek. Kutlama programı kapsamında tebriklerin kabulünün ardından saat 10.00’da Kuvâ-yi Milliye Meydanı’nda  kutlama ve geçit töreniyle Cumhuriyetin kuruluşunun 99'uncu yılı coşkusu yaşanacak.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2022, 15:02

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160