Bandırma Körfezi’nde fırtına hayatı olumsuz etkiliyor

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde fırtına nedeniyle denizde dev dalgalar oluşurken, Bandırma-İstanbul arasında sefer yapan İDO’ya ait sabah seferleri de iptal edildi.Bandırma’da iki gündür etkisini sürdüren fırtına nedeniyle balıkçı...

Bandırma Körfezi’nde fırtına hayatı olumsuz etkiliyor

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde fırtına nedeniyle denizde dev dalgalar oluşurken, Bandırma-İstanbul arasında sefer yapan İDO’ya ait sabah seferleri de iptal edildi.

Bandırma’da iki gündür etkisini sürdüren fırtına nedeniyle balıkçı tekneleri denize açılamazken, İDO seferleri de iptal edildi. İDO’nun Bandırma’dan 07:45’te İstanbul Yenikapı ve Bostancı hattına yapılacak sefer iptal edilirken, sabah 07:00’de İstanbul’dan Bandırma’ya yapılacak seferin de iptal edildiği öğrenildi.

Bandırma Körfezi’ndeki fırtına sebebiyle balıkçılar tekneleri ile avlanmaya çıkamazken, körfezde oluşan dev dalgalar da deniz trafiğinde etkili oldu. Bandırma’dan sefere çıkan Ro-Ro ve yük gemileri de liman çıkışında zaman zaman zor anlar yaşadı. Şehirde hava sıcaklığı gece -1 dereceye kadar düşerken, gündüz ise 5 derecelerde seyrediyor.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER