Büyükşehir Bayramda da Her Yerde

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Birol Şahin Bayramı tatil yerine vatandaşlarımızla bayramlaşarak geçirmeye devam ediyor.

Büyükşehir Bayramda da Her Yerde

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz tarafından görevlendirilen Başkanvekili Mehmet Birol Şahin özellikle değişik kurum ve kesimleri ziyaret ederek gönül alarak hemşerileri yalnız bırakmiyor.
Bayramın birinci gün boyu ziyaretlere devam eden Şahin Kredi Yurtlar Kurumu Yurdunda kalan Depremzedeleri, Huzurevinde kalan yaşlıları, Sevgievlerinde kalan kimsesiz çocukları, Hastanede kalan hastaları, yollarda nöbet tutan Trafik polisi ve Jandarma ekiplerini, 112 acil servis merkezindeki nöbetçi görevlileri ziyaret etti. Bayramın ikinci günü ise şehit aileleri ve gazileri ziyaret ederek Bayramlaşmaya devam edecek. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Birol Şahin: "Bayram tatil değildir. Bayram büyüklerimizi ziyaret küçüklerimizi sevindirme, hüznü ve sevinci paylaşma toplumun her kesimiyle hemhal olma günleridir. Türk gelenekleri ve İslam inancı gereğini yerine getirmek ve geleneklerimizi yaşayıp yaşatarak gelecek nesillere aktarmak Büyükşehir Belediyesinin Vizyonunun en çok önem verdiği ilkelerden birisidir. Bütün hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyoruz." dedi

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER