CHP’li Köybaşı’ndan bayram mesajı

CHP’li Köybaşı’ndan bayram mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, yokluk ve yoksulluğa rağmen 31 Mart seçimlerinin bayram coşku yaşattığına işaret ederek, Ramazan bayramının yeni umutlara vesile olmasını diledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, bayram mesajında; tüm Türkiye’nin bu bayramı başka bir heyecanla yaşadığını vurguladı.
Bayramların sevinçlerin, dostlukların paylaşıldığı günler olduğunu ifade eden Başkan Köybaşı, “Bütün yokluğa, yoksulluğa, hayat pahalılığına rağmen bu bayramı ayrı bir heyecanla karşılıyoruz. 31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimler Balıkesir ile birlikte pek çok kentimizde bayram sevinci yaşamamıza neden oldu.
Cumhuriyet Halk partisi, Derin yoksulluk ile boğuşan ve kalıcılaşan adaletsizlik karşısında umutlarını yitiren yurttaşlarımızın umudu olmuştur. Gençlerin, kadınların, çiftçilerin, çalışanların ve emeklilerin yarınlara umutla gülümseyerek bakmalarını sağlamıştır. Ülkemize bayram 31 Mart'ta gelmiş ülkemizin havası değişmiştir.
Merkezi hükümetin yarattığı Yokluk ve yoksulluğu sosyal belediyecilik anlayışı ile birlikte aşacağız. Ülkemize Bayram sevinci yaşatan tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Daha güzel bir Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz. Ramazan Bayramının ve gelen günlerin güzel ülkemize umutlar ve güzellikler getirmesi dileği ile tüm ulusumuzun Bayramını kutluyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2024, 12:58

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER