Edremit Belediyesi, 'kaçak" açıklaması

Edremit Belediyesi,  'kaçak" açıklaması

Edremit Belediyesi, turistik Akçay Mahallesi  plajında ki kaçak yapılar ile ilgili açıklama yaptı.

Edremit Belediyesi’nden yazılı olarak yapılan açıklamada şöyle denildi; 

“Son birkaç gündür bir kısım sosyal medya hesapları üzerinden mahkeme kararı ile Edremit Belediye Başkanlığımıza kazandırılmış ve 14.01.2022 tarihi itibariyle mülkiyeti Belediye Başkanlığımız adına tescil edilen Akçay Kordonda plaj olarak bilinen taşınmaz üzerindeki kaçak yapılar ile ilgili olarak  her hangi bir hukuki işlem yapılmadığı iddiası ile özellikle Belediyemiz Vekillerinden Av.M.Sait Tekin üzerinden iftira mahiyetinde haksız ve hukuka aykırı ithamlarda bulunulmaktadır.

Söz konusu yerler ile ilgili her türlü yasal işlem önceden başlatılmış olup , hukuki çerçevede yapılması gereken her türlü iş ve işlem süreç içinde yerine getirilecektir. Konunun Edremit Kaymakamlığımız ile hiçbir ilgisi olmadığı gibi ,bu süreç başından beri Belediyemizin bir başka avukatı tarafından yürütülmektedir.

2013 yılından beri devam eden ve Belediye Başkanlığımızın taraf olmadığı bir davayı gündeme getirerek gerek Av.M.Sait Tekin’i gerekse Belediye Başkanımızı zan altında bırakma çalışmalarına prim verilmeyecek olup , bu konu ile ilgili yasal süreç başlatılmıştır” (İsmail Özdemir)

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2022, 16:46

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER