Edremit Berberler Odası yeni yerini görkemli törenle açtı

Edremit Berberler ve Kuaförler Odası, üyelerine daha iyi ve modern ortamda hizmet verebilmek amacıyla yeni yerine taşındı.

Edremit Berberler Odası yeni yerini görkemli törenle açtı

Edremit Berberler ve Kuaförler Odası, üyelerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla modern yerine taşındı.

PTT aralığı Telekom karşısında bulunan yerin açılış töreni de görkemli oldu.

Üyelerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla modern yere taşındıklarına dikkat çeken Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Metin Koyuncu, “Hizmet çıtamızı daha yukarı çıkarabilmek için ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız bayrağı devraldığımız günden bu yana canla başla çalışıyoruz. Yeni yerimizde üyelerimize yakışır yere taşınarak burada hizmete vermeye devam edeceğiz” dedi.

Ardından Başkan Koyuncu ve protokol üyeleri tarafından yeni oda merkezinin açılış kurdelesi kesildi.

 11 Mayıs Berberler, Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Günü’nde yeni yerine taşınan açılış törenine, CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, CHP Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan, odanın efsane başkanı Erdoğan Güder, diğer siyasi parti temsilcileri, STK başkanları, oda üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde örnek bir ev sahipliği yapan Koyuncu ve yönetim kurulu üyeleri katılımları nedeniyle davetlilere teşekkür etti. Açılışın ardından davetlilere pilav ayran ikram edildi.

(Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2023, 18:23

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER