Edremit Saniye Hüseyin Balya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Yarışmalar Bitmiyor.

Covid 19’un hayatımızı kısıtladığı şu dönemlerde okullarıyla buluşan öğrencilerimizi motive etmek için okulumuzda sosyal etkinlik kapsamında Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı  Kulübünün organizasyonu ve İstanbul’dan iş kadını Hande AYDINALP ve arkadaşlarının sponsorluğuyla toplamda 2250 tl para ödüllü 1. Geleneksel Mangala Turnuvası düzenlendi. Okul Müdürü Yücel MERCAN organizasyonun sponsorlarına ve organizasyonu uygulayan Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Kulübüne teşekkürlerini bildirerek turnuvaya katılan 86 öğrencimize başarılar diledi.

Edremit Saniye Hüseyin Balya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Yarışmalar Bitmiyor.

Turnuva tek oyun üzerinden 43 takımla başlayıp en son 3 kişi kalıncaya kadar devam etti. Son 3’e kalan öğrenciler arasında kura çekilerek 1 öğrencimiz doğrudan finale çıkma şansını yakaladı. Turnuva salonu 3 adet 36 wattlık uvc dezenfekte lambalarıyla ve hava temizleme cihazlarıyla dezenfekte edilmiştir. Öğrencilerin eline maç başlamadan ve  maç bittikten sonra dezenfekte sıvısı sıkılarak santraç taşlarından ellerine geçebilecek virüs ve bakterilere karşı önlem alındı.

Turnuvamızın finali 14.01.2022 Cuma günü yapıldı. Final 10/E sınıfından Mehmet ALTINDAĞ ve 11/B  sınıfından   Halil Furkan İKİZ arasında oynandı. Kazanların ödülleri okul müdürü Yücel MERCAN ‘ın odasında 1.olan öğrenci Mehmet ALTINDAĞ’a Okul Müdürü Yücel Mercan tarafından,  2. olan öğrenci Halil Furkan İKİZ ’e Turnuva Komitesinden Eda KUŞ YUMUŞAK tarafından, 3. olan öğrenci Helin  GÜRBÜZ ‘e Büro Yönetimi Alan Şefi Mehmet YUMUŞAK tarafından Turnuva Komitesinden Eda KUŞ YUMUŞAK tarafından ödülleri verildi

Turnuvamızın kazananları:

1. 1000 TL  -Mangala Takımı       : 10/E   sınıfından   Mehmet ALTINDAĞ

2. 750 TL  -Mangala Takımı         : 11/B   sınıfından   Halil Furkan İKİZ

3. 500 TL  -Mangala Takımı         :  9/A    sınıfından   Helin  GÜRBÜZ

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER